Magazin

Ramona Badescu e singura dar trup si suflet cand se afla intr-o relatie

Publicat: 12 apr. 2012
1

Ramona Badescu este o romanca de succes. Ea a dat lovitura in Italia, cariera ei fiind una impresionanta, dar nu a reusit sa-si gaseasca inca barbatul alaturi de care sa intemeieze o familie. Din acest motiv, odata cu trecerea anilor a invatat sa se gandeasca mai mult la ea.

Ramona Badescu marturiseste ca a avut trei mari iubiri, dar nu a fost niciunul dintre acesti barbati cel potrivit intemeierii unei familii pe care si-ar fi dorit-o foarte mult. Acum, vedeta spune ca a invatat sa fie un pic mai egoista.

„Eu mereu m-am dedicat trup si suflet in relatie. Abia acum doi ani am inceput sa ma iubesc pe mine. Mi-am dat seama ca timpul curge foarte repede. Mi-am dat seama, dupa ce m-am despartit de fostul meu iubit, pe care l-am iubit foarte mult, ca mereu exista un inceput. Trebuie sa ne gandim ca cel mai important lucru este ca suntem in viata. Trebuie sa inveti sa fii un pic mai egoista, in sensul bun al cuvantului, nu urat. Sa citesti ceva care-ti place, sa stai o ora in plus la sala, sa faci lucruri care te fac pe tine fericita si te implinesc”, a declarat Ramona Badescu in cadrul emisiunii CanCantv de la KanalD.

Adauga un comentariu