Cancan

Ramona Bădescu este în doliu după ce tatăl ei, bolnav de coronavirus, a murit

Publicat: 18 nov. 2020
Ramona Bădescu este în doliu
Tatăl Ramonei Bădescu a murit la 89 de ani suferind de mai multe afecțiuni dar și bolnav de coronavirus

Actrița Ramona Bădescu este în doliu după ce și-a pierdut tatăl. Acesta fusese internat în urmă cu o săptămână, fiind bolnav de coronavirus. Din păcate, corpul acestuia era slăbit de alte afecțiuni mai vechi și a cedat. Marele regret al actriței este că tatăl ei nu a mai apucat să-și țină nepotul în brațe.

Ramona Bădescu trece prin clipe cumplite după ce tatăl ei a murit. Bărbatul, în vârstă de 89 de ani, suferea de mai multe afecțiuni și fusese internat în urmă cu o săptămână. La spitalul din Craiova s-a aflat că tatăl Ramonei Bădescu este infectat și cu SARS-CoV-2.

Ramona Bădescu este în doliu

Ramona Bădescu suferă enorm după ce tatăl ei a murit, la vârsta de 89 de ani. Bărbatul, care suferea de mai multe afecțiuni și fusese internat în spital în urmă cu o săptămână, a fost diagnosticat și cu COVID-19.

Cristel Bădescu era internat la Spitalul 2 Filantropia, din Craiova, iar medicii au descoperit în urmă cu câteva zile că este infectat cu noul coronavirus. Aflată în Italia, Ramona Bădescu a fost devastată când a auzit diagnosticul tatălui ei.

Sunt foarte îngrijorată pentru starea de sănătate a tatălui meu care a fost depistat pozitiv cu virusul acesta de temut, Coronavirus, acum câteva zile. Vreau să aduc mulțumiri pe această cale Spitalului 2 Filantropia din Craiova, secția cardiologie, pentru atenția cu care au luat în primire cazul tatălui meu chiar dacă la început nu au știut cine este, că este tatăl meu… Au dat dovadă de umanitate și mare profesionalism”, spunea Ramona Bădescu, în urmă cu o săptămână.

A fost internat de urgență

Vedeta a mai povestit atunci că tatăl ei a fost luat de urgență de acasă pentru că starea lui se înrăutățea și era tot mai slăbit. La spital au aflat că era bolnav și de COVID-19.

Situația lui nu este bună dar eu mă rog la Dumnezeu să poată trece peste acest impas. Tata este un suflet deosebit și sensibil. Medicul care a fost lângă el când am sunat, mi-a simțit îngrijorarea și disperarea din voce, știind ce înseamnă să fii departe de părinți, pentru că și el și-a pierdut mama, a făcut astfel încât tata să îmi audă vocea, i-a pus telefonul la ureche și mi-a zis că în acel moment valorile oxigenului i-au crescut și se îmbunătățeau. Faptul că nu sunt alături de el în aceste momente, mă distruge sufletește”, povestea în urmă cu o săptămână Ramona Bădescu.

Dorința Ramonei Bădescu era ca tatăl ei să își poată ține nepotul în brațe

De asemenea, actrița româncă a mai povestit că dorința ei cea mai mare era ca tatăl ei să se însănătoșească pentru a-și putea ține în brațe nepotul.

Sper ca tata să lupte pentru că toată viața lui a fost un om de mare forță și demnitate și îmi doresc să poată să își mai țină nepotul în brațe. Sper să ne revedem cât de curând. În momentele grele am avut câțiva oameni alături și vreau să îi mulțumesc mult și vecinei mele, Anca, și doamnei doctor de familie, Doina Cherata, și nepoatei mele, Dalina Bădescu”, mărturisea, printre lacrimi, Ramona, în urmă cu câteva zile.

Din păcate, eforturile medicilor au fost zadarnice și tatăl vedetei a încetat în viață. Acum, Ramona Bădescu este în doliu și va trebui să vină în țară ca să-și conducă părintele pe ultimul drum.

Adauga un comentariu