Magazin

Ramona Badescu i-a luat locul Mihaelei Radulescu

Publicat: 03 sept. 2013
1

Din aceasta toamna, duminica de duminica, Ramona Badescu va face naveta intre Roma si Bucuresti. Bruneta, care in ultimii ani a locuit in Italia, a fost aleasa de producatorii de la TVR sa prezente emisiunea „Duminica in familie” la TVR 1, in locul Mihaelei Radulescu.

Desi inca patru vedete feminine – Monica Davidescu, Tania Budi, Kitty Cepraga si Liana Stanciu se mai aflau in vizor pentru emisiunea in cauza, mai marii televiziunii publice au decis, in urma unor probe sustinute de Ramona, ca ea este cea mai potrivita dintre ele pentru a fi la carma emisiunii. „Duminica in familie” va reveni pe sticla in weekend, la inceputul lunii octombrie, probabil o data cu noua grila de toamna de la TVR.

Ramona Badescu a mai prezentat o emisiune in tara natala in urma cu trei ani, intitulata „100% adevarat!”. Practic, aceasta ar fi si prima revenire a Ramonei pe micul ecran, de la show-ul pe care l-a prezentat la OTV alaturi de Pepe. Emisiunea „Duminica in familie” pe care Ramona o va prezenta la TVR 1 in locul Mihaelei Radulescu va pastra la baza acelasi format pe care l-a avut si in anii trecuti.

Va fi un show duminical in care invitatii emisiunii vor fi oameni cunoscuti publicului, care vin sa vorbeasca despre experientele lor de viata, dar si despre cariera lor. „Duminica in familie” a debutat in 1998 la Antena 1, cu Mihaela Radulescu. Desi, initial, ea a acceptat sa revina pe sticla cu emisiunea care i-a adus consacrarea, intr-un final diva s-a razgândit. Se pare ca la decizia ei a contribuit si atacul lui Radu Mazare la adresa ei, care a facut-o haimana.

Adauga un comentariu