Magazin

Ramona Badescu: Imi place sa fiu dominata

Publicat: 05 apr. 2012
1
La 41 de ani, Ramona Badescu arata exemplar, deci inca suceste minti, calatoreste in avioane private si primeste diamante. Cum a ajuns fetita cu gleznele subtiri de la „Steaua fara nume” la cavaler de Malta, intr-un interviu pentru Playboy despre traseele romancei stabilite in Italia.
Playboy: E-adevarat ca primul era macelar?
Ramona Badescu: Da, macelar cu Ferrari. Era innebunit dupa mine. M-a vazut in spectacole, la inceputurile mele in Italia.
Playboy: Cati barbati te-au cerut in casatorie?
Ramona Badescu: Doi.
Playboy: Cum poate o femeie sa agate un barbat fara sa fie penibila?
Ramona Badescu: Ideea in sine ca o femeie sa agate un barbat e penibila. Nu e modul meu de a vedea lucrurile. Initiativa trebuie sa ramana de partea barbatului.
Playboy: Care ti se pare cea mai frumoasa femeie din Romania?
Ramona Badescu: Maria Tanase. Frumusete, voce si farmec!
Playboy: Ce complexe ai?
Ramona Badescu: De mica, eram mai durdulie, dar, fiind inalta, s-a distribuit bine mai apoi si nu s-a mai cunoscut. La scoala, radeau copiii de mine ca aveam gleznele prea subtiri, asa ca le ascundeam mereu in cizmulite trei sferturi ca sa nu mai am de-a face cu colegii. Mama ma tachina mereu ca aveam buzele prea groase, ca seman cu matusa mea si ca nu le-am luat de la ea, care le are mai subtiri.
Playboy: O femeie frumoasa are sanse sa fie mai iubita de-a lungul vremii decat o femeie imperfecta?
Ramona Badescu: Frumusetea este relativa. De exemplu, nasul Barbrei Streisand are farmecul sau. Daca s-ar opera, nu ar mai fi la fel. Eu optez pentru farmecul natural al femeii. Totul depinde de farmec si de inteligenta.
Playboy: Pari genul care nu se incurca niciodata decat cu oameni de afaceri. Cu ce se ocupau fostii tai iubiti?
Ramona Badescu: Nu am avut niciodata relatii cu cineva care lucreaza in domeniul meu. Mi-a placut diversitatea meseriilor pentru a le confrunta apoi in programul pe care il avem. Concurenta nu e buna, creeaza, ulterior, discutii. in general, ma atrag barbatii care au farmec, cu personalitate foarte puternica, care sa ma domine, generosi si in iubire, ironici, ca sa ma distreze, sa ma faca sa rad.
Playboy: Nu ai avut niciodata o relatie cu un roman?
Ramona Badescu: Nu, niciodata. Am plecat din tara cand eram mica. Am avut doar o iubire platonica.
Playboy: Ce nationalitate e actualul tau iubit?
Ramona Badescu: Italian forever! 
Playboy: Din exterior, pare c-ai avut si ai o viata tumultuoasa. Care-i realitatea?
Ramona Badescu: Daca ar fi sa facem un reality-show dupa viata mea, ar obosi cameramanul.
Adauga un comentariu