Magazin

Ramona Badescu: „Imi place sa fiu DOMINATA!”

Publicat: 29 nov. 2012
1

Cu un divort la activ si alte cateva relatii esuate, Ramona Badescu (44 ani) recunoaste ca pentru ea iubirea nu a fost cea mai importanta, ci pasiunea.

„Barbatii din viata mea au fost importanti, dar nu esentiali; au fost putini, dar am trait cu intensitate fiecare moment, fiecare clipa, cand eram mai tanara,  gandindu-ma ca este pentru toata viata, in schimb acum o traiesc deplin, dar nu gandindu-ma ca e etern, pentru totdeauna!

Pentru mine a fost mereu mult mai puternica pasiunea decat iubirea. Iubirea se manifesta in fel si chip – pentru familie, prieteni, catelusa mea, Hera, dar ceea ce ma prinde foarte greu este pasiunea, care este mult mai importanta decat iubirea. Elixirul tineretii este sa iubesti cu pasiune!

Toate relatiile din viata mea au fost importante. Cand eram mai mica, am iubit platonic, prin poezii, plangand seara, lasandu-mi lacrimile sa curga siroaie. Eram indragostita de un baiat mai mare cu un an decat mine, dar cu care s-a terminat relatia platonica pentru ca el a intalnit o fata mai mare decat el!

Dupa ce m-am mutat in Italia, toate relatiile mele si marile iubiri s-au desfasurat la distanta! Asa a fost soarta mea! Intr-o relatie imi place sa fiu dominata, imi plac barbatii care stiu sa curteze, imi plac barbatii gelosi …care nu trebuie sa-si arate gelozia! Cred ca gelozia este o masura a iubirii dar, cand e prea puternica, devine chiar o boala si poate strica o relatie!”, a spus Ramona Badescu pentru revista Tabu.

Ramona Badescu (44 ani) este o actrita romanca, devenita celebra in Italia, tara in care locuieste de mai bine de 20 de ani.

Adauga un comentariu