Magazin

Ramona Badescu, in lacrimi la TV. Vezi ce a facut-o sa planga – VIDEO

Publicat: 14 sept. 2012
1

Ramona Badescu, actrita, cantareata, fotomodel si om politic a cucerit Italia cu vocea si talentul ei si a aratat peste hotare frumusetea muzicii si culturii romanesti. Invitata la Romania TV, Ramona Badescu a izbucnit in lacrimi atunci cand si-a auzit parintii spunand sunt mandri de ea, dar ca au un singur regret, acela ca nu le-a oferit un nepot.

In timp ce unii ne strica reputatia, sunt si persoane care muncesc sa construiasca o imagine mai apropiata de realitate despre romani. Vorbim despre Ramona Badescu, actrita, cantareata, fotomodel si om politic. Frumoasa craioveanca nu doar a cucerit Italia cu vocea si talentul ei, dar a aratat italienilor frumusetea muzicii si culturii romanesti.

Parintii Ramonei Badescu ii duc dorul in fiecare zi. Acestia vorbesc la telefon cu fiica lor si o viziteaza cat pot de des. Ei au declarat intr-o emisiune de televiziune ca sunt mandri de tot ce a realizat Ramona, insa au si un mare regret. Nu au inca un nepot.

„Realitatea este ca vorbim de doua ori pe zi, vine si ea, mergem si noi dorul se mai stinge”, a spus tatal Ramonei Badescu, Cristinel Badescu.

„Mie imi place sa fiu mai curajoasa. Cand a plecat am crezut ca se va intoarce, dar pana la urma a ramas. Dar e mai bine pentru ca inteleg ca are o viata mai frumoasa decat putea avea aici. Ne-ar placea sa avem un nepot. Este singurul lucru pe care ni-l dorim si nu stiu daca se poate indeplini. Anii au trecut si este mai greu acum”, a spus mama Ramonei.

Cantareata Ramona Badescu a izbucnit in lacrimi, in studioul Romania TV, atunci cand si-a auzit parintii spunand ca-si doresc un nepot.

„In viata sunt preturi pe care le platesti, sunt alegeri pe care le faci, nu poti sa ai tot, nu poti sa faci tot! Am crescut intr-o familie minunata. Pentru mine familia o vad ca o uniune puternica la bine si la greu intre mama, tata si copii”, a spus cu lacrimi in ochi, Ramona Badescu.

Luptatoare si puternica, Ramona spune ca nu a facut concesii, iar acest lucru a avut consecinte dureroase pentru ea.

„Eu a trebuit sa lupt foarte mult. Am preferat sa ma sacrific si sa lupt. Eu prefer sa-mi iau ce vreau si sa fie al meu. Dar asta a insemnat sa penalizez altceva din viata mea, cu sufletul si trupul. Nu este important sa aduci pe lume un copil, este important sa-l cresti, sa-l educi, sa ai grija de toata viata lui. Sunt fericita si trista, pentru ca atunci cand simti tristete simti si fericire”, a spus Ramona Badescu.
sursa: rtv.net

Comentarii
  • I a mai lasati vrajala impresionantt mai bine ati aprecia adevaratele talente ale Romanieii cum ar fii copiii nostrii olimpicii la matematica ,inteligenta si pregatirea multor oamenii de valoaree… dar acestia nu se expun in publiccc sunt oamenii modestii si simplii ..nu cum sunt haharelele astea de cu….ce se lauda cum s au realizat in viata.. pe spinarea oamenilor bogatii din occident… prostilor deschideti ochii si nu mai da ti asemenea stirii de la nisteee cur…

Adauga un comentariu