Magazin

Ramona Badescu: Nu am avut nici o relatie cu vreun roman

Publicat: 03 oct. 2011
1
Ramona Badescu este una dintre cele mai dorite femei din Romania. Într-un interviu exclusiv pentru Playboy, editia din octombrie, Ramona vorbeste deschis despre despre barbatii din viata ei.
În revista care apare maine pe piata, vedeta sustine ca n-a avut niciodata o relatie cu un roman. „Nu, niciodata. Nu am avut o relatie cu vreun roman. Am plecat din tara cand eram mica. Am avut doar o iubire platonica”, sustine Ramona Badescu. Ea mai spune ca actualul ei iubit este de origine italian. Întrebata daca se vede cu iubitul ei prin aeroporturi, bruneta sustine ca se intalneste cu iubitul in avionul privat al acestuia, iar atunci cand au timp se refugiaza in Sardinia. „Ne vedem in avionul lui privat. Atunci cind timpul ne permite si nu am turnee sau spectacole, ne refugiem in Sardinia, unde am devenit o foarte buna exploratoare. Îmi place sa fac snorkeling”, afirma Ramona.
Comentarii
  • normal ea na supt pulete de romeno , numa pulanus de italiano a supto ! saraca creca e virgina , futeoas in gura si sa ma merda pe ea de steoarfa

Adauga un comentariu