Actualitate

Ramona Bădescu poate purta orice haine, deoarece are o siluetă perfectă. Cum se menține în formă

Publicat: 11 ian. 2022
Ramona Bădescu haine
În pofida vârstei și a nașterii de acum doi ani, Ramona Bădescu are o siluetă de vis

Nu mai încape nicio îndoială că vedetei Ramona Bădescu îi vin orice haine, și aceasta deoarece ea și-a păstrat silueta perfectă. Mai mult, chiar dacă are 53 de ani și a trecut și printr-o naștere în toamna lui 2019, aceasta este într-o formă de zile mari. Așa că nu e nicio surpriză că una dintre preocupările Ramonei Bădescu are legătură cu fashion-ul, mai precis ea are un magazin online de haine.

Ramona Bădescu, una dintre cele mai cunoscute vedete femei de la noi din țară, se bucură de un mare succes și peste hotare. Celebra actriță are frumoasa vârstă de 53 de ani și, cu toate acestea, este într-o formă de zile mari. Ba chiar putem spune că arată nemaipomenit de bine, mai ales că a adus pe lume un copil, Ignazio, în urmă cu mai bine de doi ani.

Ramona Bădescu arată perfect în orice haine

Celebra actriță Ramona Bădescu, una dintre cele mai îndrăgite vedete de la noi, s-a stabilit de ani buni în Italia. Ea a ales această țară pentru totdeauna, iar acum trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Și spunem asta deoarece în urmă cu doi ani ea a devenit mămică alături de marea ei iubire, bancherul italian Fabio Cali. Cu toate că este stabilită în Italia, ea vine destul de des în România, mai ales că derulează anumite afaceri în țara natală.

Astfel, unul dintre business-urile de suflet ale vedetei este un magazin de haine, atât fizic, cât și online, bijuteria coroanei fiind celebrele ei rochii. Părerea unanimă este că rochiile Ramonei Bădescu le fac pe doamne și domnișoare să arate asemenea unor regine. Însă pe lângă rochii, acolo se mai găsesc și alte articole vestimentare, din alte categorii. Iar toate aceste haine comercializate de Ramona Bădescu au prețuri accesibile. Iar gama este destul de diversificată.

Cum reușește Ramona Bădescu să se mențină în formă

Actriței Ramona Bădescu i-a plăcut mereu să vorbească despre viața personală, astfel că de-a lungul timpului a dezvăluit multe aspecte importante. Ceea ce îi uimește cel mai mult pe fani este aspectul fizic al ei, de care vedeta are foarte mare grijă. În pofida celor 53 de ani, Ramona Bădescu arată superb și poate concura ușor cu fetele mult mai tinere decât ea. Însă actrița recunoaște că are mare grijă la tot ce mănâncă, iar anumite alimente nu lipsesc deloc din alimentația ei de zi cu zi.

„Secretul constă în țelină, sfeclă, apă, bicarbonat, sedano și hrean. Țelina ajută la depurarea sufletului”, susține Ramona Bădescu.

Totodată, ea nu se limitează doar la o alimentație sănătoasă, ci face și sport. Cel mai mult iubește yoga, pentru că a ajutat-o să se descopere și să afle mai multe despre ea. Astfel, nici nu e de mirare că Ramona Bădescu arată bine în orice haine.

Adauga un comentariu