Magazin

Ramona Badescu s-a spovedit pentru prima data in viata!

Publicat: 17 apr. 2012
1
Ca in fiecare an, asa cum face de cand s-a stabilit in Italia, Ramona Badescu a venit acasa de Paste pentru a petrece sarbatorile la Craiova, alaturi de parintii ei, scrie Click!.
Vedeta a fost asteptata de mama ei si rasfatata cu toate bunatatile, cu mancare traditionala, si a fost fericita ca, impreuna cu prietena ei, a fost in Vinerea Mare la Manastirea Calui, unde s-a si spovedit pentru prima oara, dar a avut ocazia sa si cante la slujba.
„M-am bucurat ca in fiecare an ca am venit acasa sa fiu alaturi de parintii mei de Paste. Fizic nu a fost prea bine, pentru ca am mancat mult. Mama m-a asteptat acasa cu toate preparatele traditionale de Paste.
Am gatit si eu in ziua de Paste, am facut impreuna cu mama prajitura „Desteapta”, chiar asa se numeste. Aceasta prajitura ii place si iubitului meu si bineinteles ca o sa-i duc si lui in Italia cate ceva din ce am pregatit la Craiova. Am facut special si o fotografie cand eram in bucatarie si pregateam prajitura, ca sa vada ca am preparat-o eu”, povesteste Ramona Badescu.
Adauga un comentariu