Actualitate

Ramona Bădescu se mută în Italia. Vedeta a luat această decizie pentru binele fiului său

Publicat: 20 iun. 2022
Ramona Bădescu se mută în Italia
Ramona Bădescu a hotărât să-și înscrie copilul la grădiniță în Italia

Frumoasa actriță Ramona Bădescu și fiul ei, Ignatio, se mută iar în Italia, deoarece consideră că desele călătorii între cele două țări nu-i fac bine copilului. Reamintim că vedeta a devenit mamă pentru prima dată la vârsta de 50 de ani, în toamna lui 2019. Acum, Ramona Bădescu are de gând să mai rărească vizitele în țara natală, cu toate că mama ei încă este în viață.

Ramona Bădescu, una dintre cele mai cunoscute și iubite vedete de la noi, și-a împărțit viața mulți ani la rând între Italia și România. Aici s-a născut, la Craiova, și a devenit celebră, iar acolo și-a întâlnit sufletul pereche și în ultimii 30 de ani și-a clădit o carieră de succes. După un divorț dureros, Fabio Cali este bărbatul alături de care vedeta trăiește o frumoasă poveste de iubire și pe care l-a făcut tată. Cei doi au împreună un băiețel, vedeta născând pentru prima dată în pragul vârstei de 50 de ani.

Ramona Bădescu se mută în Italia pentru binele fiului  său

Însă, pentru că amândoi au vieți profesionale foarte încărcate, relația lor a funcționat o bună perioadă de vreme și la distanță. Pentru că proiectele au chemat-o, în urmă cu un an, Ramona Bădescu și-a luat fiul și a revenit pe meleaguri mioritice. Vedeta a luat această decizie în urmă cu ceva timp și spune că s-a descurcat de minune, în România fiind mamă cu normă întreagă și ducând la bun sfârșit toate proiectele în care a fost implicată.

Însă acum, pentru că treaba din televiziune s-a terminat, vedeta a luat o decizie radicală: ea și băiatul ei se mută iar în Italia, alături de afaceristul care i-a cucerit iremediabil inima. Decizia, spune vedeta, a luat-o pentru binele lui Ignatio, fiul ei. Copilul, deși are o vârstă fragedă, a călătorit mult și deja a cunoscut traiul din două țări, dar mama sa este de părere că această tevatură nu îi prinde deloc bine fiului ei.

Copilul Ramonei Bădescu va merge la grădiniță

Totodată, mai precizează fosta prezentatoare TV, din această vară are de gând să își înscrie copilul la grădiniță. Astfel că ea vrea ca Igna, așa cum îl alintă, acum în vârstă de doi ani și șapte luni, să urmeze acest ciclul preșcolar în străinătate. De asemenea, din toamnă, Ignatio ar putea fi înscris la Școala Americană.

„Ne reîntoarcem pe plan mai stabil și o să fiu din nou în vizită aici, în țară. Vreau să îl înscriu pe Igna la grădinița de vară. Fiind aici, n-am putut să-l duc la grădiniță. Ca să fiu sinceră, l-am și zăpăcit pe băiatul ăsta. Taică-su zicea să-l dăm și la Școala Americană”, a mai spus Ramona Bădescu.
Adauga un comentariu