Cancan ultimă oră

Ramona, fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani, mesaj după scandalul în care e implicată Margherita: „Mândru-i tata când mă vede”

Publicat: 25 mai 2020

În timp ce Margherita stă pe buzele tuturor din cauza „aventurilor” din weekend, Ramona Manole, fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani, o duce cât se poate mai bine. Coincidență sau nu, chiar în timp ce tatăl ei se afla în plin scandal cu Margherita, Ramona a postat un videoclip cu un mesaj de care mulți oameni au zis că a venit mănușă pe situație.

Ramona Manole a pătimit mult la viața ei, fiind la un moment dat nevoită chiar să cerșească în Londra pentru a avea ce să le pună pe masă copiilor. Acum este cântăreață, are o casă frumoasă și merge înainte din ce în ce mai fericită. Chiar în acest weekend, Ramona a lansat o piesă cu un titlu extrem de ironic având în vedere scandalul în care sunt implicați Clejanii: „Mândru-i tata când mă vede”.

Fanii au făcut rapid o conexiune

Deși Ramona nu a zis nimic despre controversele în care sunt implicați Clejanii, prietenii ei virtuali nu au făcut același lucru și au făcut rapid niște conexiuni cu situația actuală a Margheritei.

„Bravo Ramona, jos pălăria! O fată cu demnitate, care ai crescut amărâtă fără tata și nu te-ai făcut de râs ca Margherita. Își merită soarta că prea mândru era tatăl tău de ea. Dumnezeu nu doarme!”, a fost unul dintre comentariile lăsate de cei care au ținut să găsească o legătură.

Deci, având în vedere câte zeci de comentarii a primit în care este comparată cu Margherita, este greu de crezut că Ramona nu cunoaște actualul scandal din jurul Clejanilor. Chiar și așa, iată că a preferat să păstreze tăcerea!

Adauga un comentariu