Stiri

Ramona Olaru iubește din nou. Cine este noul iubit al vedetei

Publicat: 09 sept. 2021
Ramona Olaru zambeste larg
Ramona Olaru are un nou iubit

Ramona Olaru a trecut peste despărțirea de Cuza și acum iubește din nou. Frumoasa asistentă de la “Neatza cu Răzvan și Dani” are în prezent un nou iubit pe care îl ține însă ascuns de lumina reflectoarelor. Din câte se pare, bărbatul a luat deja niște decizii mai stricte în ceea ce o privește pe frumoasa blondină.

Acesta i-a interzis să mai facă show pe la petrecerile pe la care merg și să stea cât mai liniștită.

Ramona Olaru iubește din nou

Ramona Olaru a vorbit despre noul iubit, precum și despre “interdicția” pe care a primit-o din partea lui. Potrivit celor spuse în cadrul emisiunii unde este asistentă, noul iubit îi interzice să mai dansese pe mese, obicei pe care îl avea atunci când ieșea în club sau mergea la vreo petrecere.

“Nu mă mai lasă pe mese (n.r. să danseze pe mese)”, a spus Ramona Olaru legat de o discuție legată de petreceri.

Blondina i-a cerut Biancăi Nuțu, prezentatoarea rubricii Horoscop de la emisiunea “Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1, să-i calculeze harta și să afle care sunt șansele că actuala relație în care este implicată să meargă.

“Am fost cu Bianca să îmi calculeze harta, înainte să ies la cina cu el. Și a mers”, a mai spus Ramona Olaru.

Ramona Olaru a fost într-o relație cu Cuza de la “Noaptea tărziu”

Ramona Olaru părea să-și fi găsit liniștea în brațele lui Cuza de la ”Noaptea târziu”. Cei doi erau îndrăgostiți lulea unul de altul și la un moment dat au decis să se și mute împreună. Din nefericire, relația lor nu a durat.

Aceștia au decis să meargă pe drumuri separate și nu au vrut să vorbească despre motivele care au dus la despărțire, în ciuda faptului că Ramona publica mesaje cu subînțeles pe Instagram cu privire la cel care i-a fost iubit.

A urmat o tentativă de împăcare la începutul anului, atunci când cei doi au mers împreună în Egipt. Nu s-au afișat împreună, dar fanii sperau la o împăcare. Din păcate, nu a fost așa. Ramona și Cuza nu au reușit să își salveze relația și s-au despărțit definitiv.

„În sfârșit a venit momentul pe care, probabil, mulți dintre voi l-ați așteptat de mult timp. Și anume, da, sunt o persoana singura în acest moment. Din păcate, lucrurile n-au funcționat așa cum am fi sperat de-a lungul acestei relații, spun toate lucrurile acestea în sfârșit pentru că de fiecare dată s-au interpretat și s-au scris tot felul de chestii total aiurea și total pe dinafară față de cum s-au întâmplat. Și mai spun acest lucru pentru că dacă nu funcționează un lucru și dacă n-ai liniște și dacă nu găsești exact ce ai nevoie, atunci este mai bine și mai liniștit pentru ambele părți separarea.”, a spus Ramona Olaru, pe Instagram.

Adauga un comentariu