Magazin

Ramona si Monica Gabor isi ajuta tatal cu bani! Vezi cat ii dau si cu ce conditie!

Publicat: 29 aug. 2013

Chiar daca Emil Gabor se plange ca are o pensie de doar 600 de lei, in buzunare ii intra mult mai mult. Chiar si cand traia Veronica Bulai, atat Ramona, cat si Monica ii mai trimiteau bani prin fosta sotie sau prin Alina, sora mai mare care a ramas acasa, in Bacau. De altfel si ultimii bani, dar si pulpele de pui primite de Emil au venit de la Monica. „Ultima oara cand a venit Veronica la mine, a trimis-o Monica, cu niste pulpe de pui”, a spus Emil Gabor, la singurul interviu acordat dupa moartea fostei sotii.

O ruda a familiei Bulai a confirmat faptul ca Emil Gabor primea bani si inainte. Uneori si cate 400-500 de euro pe luna.

„Chiar daca erau separati, Gabor primea ajutor de la fete si de la Veronica. Am inteles ca si 20 de milioane de lei vechi. Nu era lasat asa. Pana la urma, atata timp au format o familie!”, a spus o matusa. Motivul rupturii si neintelegerilor in familia Gabor a fost bautura.

„Era om bun Emil. Bautura l-a stricat. Poate, chiar si asa, nu trebuiau sa se desparta”, a spus Petrica Vaida (79 de ani), nasul Monicai Gabor, ruda a Veronicai Bulai.

Vecinii de la bloc afirma ca Emil Gabor are bani, dar ca pe toti ii bea cu prietenii. Toti spun ca este un om bun, dar ca singuratatea si spritul l-au daramat.

„E un om cumsecade, e la locul lui, politicos, pacat ca este neglijent cu imbracamintea si ca are patima bauturii. Are bani, dar pe toti ii bea cu un grup de betivi din cartier. Ii ia prin Western Union si pe toti ii cheltuie. Nici nu stiu daca mananca.”

Barbatii din barurile aflate in cartierul bacauan Narcisa il stiu pe Emil Gabor ca pe un cal breaz. Ei stiu si unde isi cheltuie banii si cu cine. „Se duce in apropiere de casa. Il poti gasi usor la „Rodica”, „Nobil” sau prin terasele de la „Onix”. Bea mai mult tarie. De cateva zile nu l-am mai vazut. A fost ocupat, probabil, cu inmormantarea nevestei. Are vreo trei prieteni, care il storc de bani”, a spus Ion Pricop (50 de ani), aflat in parcul din apropierea uneia dintre crasme.

Emil Gabor a recunoscut ca au fost „alte motive”, care l-au despartit, in urma cu sapte ani de Veronica Bulai. „Nu a contat Damaschin, cand ne-am separat. Au fost altele. Nu mai intru in amanunte, ca sa nu dau totul din casa. Damaschin a facut multe rele, dar nu trebuia sa moara, trebuia sa-si ispaseasca pedeapsa in puscarie. A fost prost ca nu a mancat. Iar ce-a spus au fost minciuni. Veronica nu m-a pacalit niciodata, era o femeie credincioasa. Apartamentul in care a stat este tot al meu, nu stiu daca ma voi duce acolo”, a mai spus Emil Gabor, in ultimul interviu acordat catre Libertatea.

Ramas singurul parinte al surorilor Gabor, Emil spera sa se apropie de fete. Dupa moartea fostei sotii, el ar putea sa se reintoarca in casa in care a locuit aceasta, care ofera alte conditii fata de garsoniera in care a trait in ultimii ani.
sursa: libertatea.roloading...

Adauga un comentariu