Fotbal extern

Ranieri: „Inter face pasi uriasi”

Publicat: 16 ian. 2012

După startul slab de sezon, Inter Milano ‘a făcut paşi de uriaş’ ca să urce pe locul 5 în campionatul de fotbal al Italiei, a declarat antrenorul Claudio Ranieri la finalul victoriei de duminică din derby-ul cu AC Milan (1-0), al şaselea succes consecutiv în Serie A, informează cotidianul La Gazzetta dello Sport, citat de Agerpres.

‘Facem paşi de uriaş, era foarte important s-o învingem pe Milan. Celelalte meciuri contra echipelor mari ne-au servit drept învăţătură’, a afirmat Ranieri după meciul de duminică, în care Cristian Chivu a jucat din minutul 67 la învingători.

Inter este acum pe locul 5 în Serie A, la 3 puncte de podium şi la 6 de primul loc, ocupat de Juventus.

‘Incetul cu încetul găsim energiile pozitive, iar lucrurile încep să meargă bine’, a spus Ranieri. Tehnicianul a preferat să nu vorbească despre lupta pentru titlu. ‘Pentru noi la început era important să ajungem în zona locurilor de Europa League, acum ne gandim la locurile de Liga Campionilor. (…) Inter are în sange să lupte pentru primele locuri’, a declarat el.

După victoria de duminică, preşedintele lui Inter, Massimo Moratti, l-a numit pe Ranieri ‘un om înţelept’, care ‘a făcut mereu lucrurile potrivite’. Şeful lui Inter a adăugat că ‘jucătorii îl înţeleg (pe Ranieri) şi au încredere în el’.

 loading...

Adauga un comentariu