Sport

Rapid a scapat de depunctare. FIFA a anuntat FRF sa anuleze sanctiunea giulestenilor

Publicat: 30 mai 2016
1

Comisia de Disciplina a FIFA a anuntat FRF sa nu mai depuncteze Rapidul, dupa ce Obed a confirmat la forul mondial ca si-a primit banii datorati de clubul giulestean.

Desi nigeriano-englezul Rhema Obed a anuntat FIFA înca de pe 25 mai ca litigiul cu Rapid a fost stins, el primindu-si banii datorati, forul mondial a transmis abia astazi Federatiei Române sa stopeze orice sanctiune asupra clubului giulestean.

57.000 de euro i-a platit conducerea alb-visiniilor mijlocasului englez, care a dat în judecata la FIFA clubul patronat de Valerii Moraru si a câstigat. Acum doua saptamâni, forul mondial a trimis Federatiei Române de Fotbal o somatie în care a cerut penalizarea cu 6 puncte a gruparii giulestene. Comitetul Executiv al FRF nu a ratificat decizia FIFA de a depuncta Rapidul.
Clubul a prezentat o întelegere semnata cu fotbalistul, iar FRF a decis sa poarte cu FIFA o corespondenta care sa lamureasca situatia. Rapid a primit un ragaz de 48 de ore pentru a prezenta întelegerea cu fotbalistul, în acelasi timp urmând sa fie trimis actul si la FIFA.

Forul condus Gianni Infantino a trimis lunea trecuta, catre Federatia Româna de Fotbal, catre jucatorul Rhema Obed si catre clubul Rapid, o adresa legata de litigiul în care anterior a decis depunctarea giulestenilor. În documentul venit la începutul saptamânii, FRF era anuntata ca are termen 25 mai, data pâna la care jucatorul trebuie sa anunte daca a primit banii sau a ajuns la o alta întelegere cu Rapid.

”Am trimis notificarea catre FIFA. Clubul Rapid mi-a virat banii, dar mai sunt multe de spus în povestea asta”, a declarat Obed, în exclusivitate pentru Digi Sport, acum cinci zile, în chiar ultima zi dinainte de termenul cerut de FIFA.

Adauga un comentariu