Sport

Rapidul se destrama dupa finala Cupei

Publicat: 24 mai 2012
1

Se anunta schimbari mari în Giulesti în aceasta vara! Antrenorul care va veni în Grant va avea misiunea de a crea o nou echipa, asta pentru ca actualul lot se va destrama. În prezent, nu mai putin de 11 fotbalisti mai au contract cu Rapid doar pentru o saptamana: Vîtca, Rui Duarte, Marcos Antonio, Glauber, Ezequias, Deac, Grigorie, Pancu, Ionita si Sotelo. Dintre acestia, doar Duarte si Grigorie au sanse sa li se mai ofere prelungirea angajamentelor.

În plus, e posibil ca George Copos sa încerce sa-i convinga pe nemtii de la Schalke sa-l mai lase înca un sezon în Grant pe Deac, însa numai daca mijlocasul nu va fi dorit pentru un transfer definitiv de vreun alt club.

Pe langa toate aceste nume, înca trei jucatori si-au anuntat intentia de a parasi Rapidul. Dani Coman s-a saturat sa fie înjurat de galerie si negociaza cu CFR Cluj, iar Alexa si Surdu se afla pe lista lui Razvan Lucescu pentru o experienta în Qatar. Totusi, exista si o venire sigura: Cassio Vargas!

Împrumutul atacantului brazilian la Beira Mar a expirat si, daca nu-si va gasi o alta echipa, va fi prezent în Giulesti, la reunire. În acest conditii, noul antrenor din Grant va avea la dispozitie, din actual lot, urmatorii jucatori: Virgil Draghia (portar), Cristian Oros, Ovidiu Burca (fundasi centrali), Vladimir Bozovici (fundas stanga), Nicolae Grigore, Filipe Teixeira, Iulian Apostol (mijlocasi centrali), Mihai Roman (mijlocas dreapta), Ovidiu Herea, Sabrin Sburlea, Cassio Vargas (atacanti).

Adauga un comentariu