International

Raport: Osama bin Laden, oprit de politie pentru depasirea vitezei. Cum a SCAPAT

Publicat: 09 iul. 2013
1

Mai multe rapoarte ale autoritatilor din Pakistan au fost facute publice, dupa ce Guvernul a dispus infiintarea unei comisii care sa stabileasca exact ce s-a intamplat in timpul raidului armatei americane, in urma caruia, liderul Al Qaeda, Osama bin Laden, a fost ucis.

Televiziunea Al Jazeera a fost cea care a publicat rapoartele „Comisiei Abottobad„, care a facut investigatiile. In acestea se arata ca Osama bin Laden era un tata care se ocupa de educatia copiilor sai si ca acestuia ii placea sa poarte palarii de cowboy. Totusi, cea mai interesanta parte din rapoarte este cea in care se arata ca bin Lade fusese oprit de politie pentru viteza excesiva, in anul 2002, dar aceasta a scapat fara nici o sanctiune.

„Maryam nu a avut ocazia sa vorbeasca cu arabul inalt (bin Laden). In timp ce aceasta se afla impreuna cu mai multe persoane, inclusiv arabul inalt, la o vizita intr-un bazar, au fost opriti de politie pentru ca au depasit viteza legala. Sotul ei a fost cel care a rezolvat rapid problema cu oamenii legii si au plecat mai departe”, se arata in raport.

„Copiii familiei bin Laden duceau o viata foarte izolata. Acesta se ocupa personal de educatia religioasa a nepotilor si ii supraveghea in timp ce se joacau. Intr-un joc acestia trebuiau sa planteze legume, iar cele mai bune primeau un premiu”, se mai arata in raport.

Adauga un comentariu