National

Rares Bogdan, despre interviul acordat de UDREA dupa eliberare: „ABERATII. Am adormit”

Publicat: 11 mai 2015

Rares Bogdan spune ca primul interviu al Elenei Udrea dupa iesirea din inchisoare a fost plin de „aberatii” si de „atacuri neprobate”. Jurnalistul este de acord insa cu una dintre afirmatiile facute de fostul ministru, aceea legata de conditiile inumane din arest.

Rares Bogdan spune ca primul interviu al Elenei Udrea dupa ce-a iesit din inchisoare a fost despre ‘atacuri neprobate’ si ‘aberatii’.

„(…) m-am asezat in fata televizorului pentru a urmari timp de 2 ore o emisiune in reluare din care n-am aflat absolut nimic, cu un jurnalist foarte drag mie, obosit de pe drum, alt jurnalist extrem de timorat de mana nevazuta care a incercat sa-si exercite controlul si pe Sorina si pe Catalin si cu o fosta diva, care nu a facut decat sa repete niste atacuri neprobate la doua doamne. Cea mai tare mi s-a parut aia ca cineva a vrut sa-si faca imagine din arestarea ei :-))), plus multe alte aberatii. Singurul lucru in care ii dau dreptate si sustin cele spuse de ea sunt conditiile inumane, de umilinta totala din arestul „Gestapo-ului” Bucuresti. In rest, aberatii… Nu a reusit nici acum sa ma convinga de ce ar fi dorit cineva arestarea ei. De ce??? Dvs ati inteles? Ca eu nu!!! Per total, am adormit dupa inca o ora, fiindca am scris un text extrem de dur pe care ulterior am decis sa-l sterg (si bine am facut!) (…)”, a scris Rares Bogdan pe contul sau de Facebook.

Elena Udrea a acordat, duminica, primul interviu de la iesirea din inchisoare, dupa aproape trei luni petrecute in spatele gratiilor. B1 TV a anuntat, in prima instanta, ca interviul se va desfasura in incinta casei Elenei Udrea, insa, din cauza unor clauze din contractul de inchiriere a fostului ministru, „marele interviu” din apartament a fost anulat si s-a tinut la telefon.loading...

Adauga un comentariu