Actualitate

Rareș Bogdan dorește sancționarea Ralucăi Turcan pentru declarațiile pe care le-a făcut: „Cred că un lider politic trebuie să se gândească înainte de a scoate un cuvânt pe gură”

Publicat: 25 nov. 2021
Rareș Bogdan
Rareș Bogdan

Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele Partidului Național Liberal, a afirmat că va propune sancționarea Ralucăi Turcan deoarece aceasta a provocat un prejudiciu colegilor săi.

„M-a deranjat și pe mine și pe alți colegi. Sunt absolut convins că dacă doamna Turcan ar fi făcut parte din Guvern la orice minister, probabil și la Sport, nu ar fi avut o astfel de atitudine. În astfel de momente se văd liderii politici, se vede maturitatea lor… Să nu credeți că vreo unul din echipa de negociere sau din PNL este fericit de această alăturare” a spus Rareș Bogdan.

Întrebat în legătură cu gradul de responsabilitate cu care a fost gestionată situția Ministerului Muncii, în contextul în care Raluca Turcan le-a spus pensionarilor că banii lor sunt în pericol din cauza neînțelegerilor pe care le are cu Florin Cîțu, Rareș Bogdan a declarat că „este iresponsabilitate totală” și „o piatră de moară pe care i-a aruncat-o domnului Nicolae Ciucă în brațe, înainte cu o zi ca acesta să fie votat”.

Prim-vicepreședintele PNL susține că Raluca Turcan s-a descalificat ca lider al liberalilor.

„Cred că un lider politic trebuie să se gândească înainte de a scoate un cuvânt pe gură. Cred că prin ceea ce a făcut, Raluca Turcan s-a descalificat ca lider al PNL. Este inadmisibil”, a afirmat Rareș Bogdan.

De asemenea, Rareș Bogdan a fost întrebat dacă Raluca Turcan va rămâne în formațiunea politică pe care o reprezintă. Acesta a spus că nu va accepta niciodată ca un lider care își spune părerea să fie exclus.

„Niciodată nu voi accepta ca un lider care își spune părerile, chiar și în felul în care a făcut-o Raluca Turcan, în interiorul partidului – dânsa din păcate a făcut-o în afara partidului – să fie exclus.

Dar vă asigur că voi propune o sancțiune pentru Raluca Turcan pentru că ne-a creat prejudiciu de imagine și nouă, și colegilor.

O sancțiune statutară, dar în niciun caz nu se ajunge la excludere. Voi propune o sancțiune pentru că ne-a creat o problemă uriașă și a creat, mai ales, o problemă pensionarilor României”, a mai declarat Rareș Bogdan

Comentarii
  • Cand era ziarist(inca nu penelist parvenit,ca si Iohanis si Catu)spunea ca PNL trebuie aruncat la cosul de gunoi al istoriei.Apoi l-a curatat de scuipat si s-a cocotat un fel de sef pe pa PNL.

  • pnl va deveni istorie ca si pntcd sper ca usr sa ocupe golul ramas asta daca Romania mai vrea o sansa in UE daca haur castiga teren la urmatoarele alegeri ma gandesc serios sa emigrez!

Adauga un comentariu