National

Rares Bogdan: „Gorghiu si Blaga ar trebui sa-si dea demisia de onoare”

Publicat: 21 apr. 2016

Co-presedintii PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga ar trebui ”sa-si dea demisia de onoare” dupa cele trei schimbari ale candidatului care va intra in lupta pentru Primaria Capitalei, considera Rares Bogdan, adaugand ca deciziile celor doi dovedesc ca ”PNL este o cosmelie, nu o constuctie”.

Daca vom avea alegeri intr-un singur tur de scrutin, vom risca sa avem un primar ”ales cu 18-20%, cu o prezenta de 40-50%… undeva la 200.000 de oameni din peste 2 milioane de suflete”, considera realizatorul TV, Rares Bogdan, care adauga ca, in opinia sa, acest lucru ”este un atentat la adresa democratiei”.

Alegerile in doua tuturi ajuta foarte mult ca Romania sa semene tot mai serios cu o democratie consolidata, sustine Rares Bogdan.

”In momentul in care avem doup tururi de scrutin, cu siguranta vom avea un primar ales cu peste 50%, e o chestie de reprezentativitate. Da o forta mai mare primarului in a-si implementa proiectele in urbea respectiva”, a completat realizatorul Realitatea TV.

Rares Bogdan: ”Gorghiu si Blaga sa-si dea demisia de onoare”
”Singurul gest normal de la PNL ar fi ca Gorghiu si Blaga sa-si dea demisia. Dupa ce si-au batut joc de Busoi, Orban si Munteanu, au ajuns la a-l alege pe dl. Predoiu, o persoana onorabila, dar pe care puteau sa-l aleaga inca de acum sase luni de zile. Dovedesc ca PNL este o cosmelie, nu o constuctie”, a mentionat Rares Bogdan.

In opinia sa, Blaga si Gorghiu au adus PNL intr-o ”situatie imposibila”. ”Ar putea face un simplu gest de onoare. Cred ca si dl. Olteanu ar trebui sa demisioneze”, a adaugat realizatorul TV.loading...

Adauga un comentariu