Magazin

Rares Bogdan, lovitura incredibila de la producatorul emisiunii Jocuri de Putere

Publicat: 05 ian. 2015
1

Cosmin Silistraru, pana la sfarsitul anului trecut producator la Realitatea TV, vine, incepand de astazi, la Televiziunea Publica.

Cosmin Silistraru va fi coordonator editorial al stirilor TVR. In aceasta calitate, el se va subordona directorului de stiri, Claudiu Lucaci si producatorilor Oana Popescu (producator executiv) si Dorin Muntean (producator delegat) si va coordona toate jurnalele Televiziunii publice.

Ce va face Cosmin Silistraru
„Cosmin Silistraru va fi responsabil editorial si va supraveghea activitatile de productie ale directiei stiri, astfel incat sa poata furniza, in timp scurt, o evaluare si apoi un proiect nou de rebranding.

El se va ocupa de conceptia stilistica a tuturor Jurnalelor TVR si de refacerea fluxurilor de productie editoriala. Mai exact, sa identifice si sa ofere solutii pentru imbunatatirea formatelor, a conceptului editorial a tot ce inseamna productia de stiri.”

Cosmin Silistraru, spune Claudiu Lucaci, „are un proiect pe care trebuie sa il livreze intr-o luna, dar care sa isi arate efectele in maximum sase luni, atat in ceea ce priveste audienta, cat si calitatea productiilor de stiri.”

„Suntem foarte multumiti ca am gasit un ziarist cu experienta care sa se alature echipei stirilor TVR si speram ca, in acest fel, vom oferi publicului TVR un motiv suplimentar sa urmareasca productiile noastre”, a mai spus Claudiu Lucaci pentru Paginademedia.ro.

Carte de vizita Cosmin Silistraru:
Cosmin Silistraru are o experienta de aproape 20 de ani in televiziune. Pana in urma cu cateva luni, a fost producatorul emisiunii Jocuri de putere, prezentata de Rares Bogdan.

1992 – 1996: Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii

1996 – 2012: Antena 1, Antena 3, GSP TV, News FM (reporter, editor, producator executiv, producator general Stiri, producator general GSP TV, producator general News FM, producator general “In Premiera”)

– producator la Realitatea TV, in ultimii trei ani.

– doi ani producator “Jocuri de putere”, emisiune prezentata de Rares Bogdan.

– Are blogul personal silistraru.wordpress.com

Premii: mai multe premii APTR cu echipa “Observatorului”, APTR pentru “Eclipsa de soare din 1999”, “Erasmus Euromedia Award” 2007, premiul APTR pentru talk-show 2013.
Adauga un comentariu