Stiri si curiozitati

Rares Bogdan, mesaj dur: „Imi pare rau ca nu i-am pus masa in cap”

Publicat: 20 mart. 2019
3

Rares Bogdan sustine ca presedintele PSD, Liviu Dragnea, a mintit atunci cand a fost invitat in emisiune pe care o realiza, la Realitatea TV, inainte sa fie pus pe lista PNL pentru alegerile europarlamentare. El i-a transmis un mesaj dur liderului social-democrat.

Rares Bogdan, mesaj dur pentru Liviu Dragnea. Ce ii reproseaza

„Emisiunea a ramas si arata cat de mincinos este Liviu Dragnea. In momentul asta, pentru activitatile part-time lucrezi 2 ore si esti impozitat 8 ore. Impozitele, a spus asa, toate veniturile pana in 2000 de lei nu vor fi impozitate. Minciuni, minciuni, minciuni! Zero investitii, au taiat inca un miliard de pe ultimul proiect bugetar fata de ce n-au realizat. Au promis autostrazi, spitale, nimic nu au realizat”, a declarat Rares Bogdan, in emisiunea „Dosar de Politician” de pe B1TV.

„Imi pare rau ca nu i-am pus masa in cap in momentul ala, dar ce puteai sa ii spui unui om care venea sa minta. Nu e rolul meu, era rolul opozitiei sa demonstreze atunci cu un proiect alternativ ca omul nu are niciun fel de proiectie”, a adaugat Rares Bogdan.

Reactii pe Facebook dupa mesajul dur

Rares Bogdan a postat interventia televizata despre Liviu Dragnea pe Facebook, iar reactiile nu au intarziat sa apara. „Asa prind curaj demagogii. Pot declara si promite orice ca nu au nicio consecinta. Dragnea e dovada vie pentru aceasta situatie. Legea partidelor si codul penal sunt 0 pe acest segment al asumarii responsabilitatilor de catre partide si politicieni”, a comentat un internaut.

„Rares …de la Bruxelles nu poti sa faci nici macar jumate din ce faceai la tv…..Toti astia de la Bruxelles sunt uitati intr-un colt, nu-i baga nimeni in seama”, i-a atras atentia lui Rares Bogdan un alt utilizator de Facebook. Cei mai multi il felicita pe Rares Bogdan pentru curaj.
Adauga un comentariu