National

Rares Bogdan, mesaj pentru Traian Basescu dupa atacul fostului presedinte pe Facebook

Publicat: 19 apr. 2015
1

Jurnalistul Rares Bogdan i-a raspuns lui Traian Basescu dupa ce fostul presedinte l-a atacat, duminica seara, printr-o postare pe Facebook.

„Fostul presedinte al Romaniei, Traian ‪Basescu‬, continua sa fie ticalos si ma obliga sa vorbesc despre lucruri despre care in mod normal nu as vorbi. Ii place circul, nici o problema, sa ii dam circ. (Apropos, dupa emisiune i-am spus sa renunte la PMP, pentru ca este un proiect politic mort; daca asta inseamna „a te gudura”… Poate ii amintesc si ce mi-a spus, suierand printre dinti, imediat dupa emisiunea de vineri seara, cand era extrem de nervos exact pe persoana mea!!!)

Citeste si Traian Basescu, despre emisiunea de la Realitatea TV

Se pare ca omul Basescu nu poate trai decat in acest mediu mizerabil. Astept reactia la prima mea provocare, pe care, din motive de decenta, nu am dorit sa o adresez in emisiune, in momentul in care a incercat sa ma intimideze dupa modelul „v-a placut aseara la Vantu”, folosindu-se de fostul edil de la 5, Marian Vanghelie

1. De cate ori l-a primit ACASA la 8.00, respectiv la 8.30 pe Marian Vanghelie, pantaloni scurti, in picioarele goale – doar e marinar -, deci fara papuci de casa si cu cafeaua adusa de Doamna Maria sau de…? Toate astea in timpul in care era presedinte al Romaniei! Deci nu un biet jurnalist ca mine, care se poate intalni oriunde si oricand cu oricine. Apropo, MV nu a fost niciodata la mine acasa, poate spune tupeistul de serviciu, care continua sarada de parca ar fi fost primul circar al Romaniei si nu primul in Stat timp de 10 ani, ca MV nu a fost de cel putin 7 ori la el acasa?

2. Cate voturi a primit PMP de la 3+2 baroni PSD si PNL la alegerile europarlamentare din 2014 si daca isi aminteste ce le-a promis acestora? Daca nu isi aminteste il asigur ca ii voi aminti eu foarte curand.

3. Cum si prin cine a incercat preluarea si ulterior controlul asupra RealitateaTv? Lucru care nu i-a reusit ceea ce a fost si unul dintre motivele care au dus la cererea lui ca eu sa fiu indepartat de la RealitateaTv.

4. Daca isi aminteste numele hotelului din Seycelles si cine l-a insotit acolo?

Citeste si Traian Basescu vrea la Antena 3. Mihai Gadea ii raspunde

5. Daca isi mai aminteste totusi de plecarile in Dubai si Qatar? Nu l-am intrebat doar sa ma aflu in treaba si el stie asta foarte bine asta……

6. Daca stie ce baroni PSD i-au bagat voturi in traista domnitei EBa la europarlamentarele precedente? Pentru ca de modul in care s-au strans semnaturile sunt convins ca isi aminteste. Daca nu, foarte probabil isi vor aminti altii!

7. Daca mai tine minte ce amenintare mi-a transmis prin „omul care astazi zice el ca e un analist slab” a doua zi dimineta, intr-o vineri, imediat ce eu inainte cu o seara, intr-o joi de decembrie 2014 am vorbit de gasca de la ANRP si mai ales de Horia Simu!

8. Daca are vreo legatura speciala cu arestarea primului om de la ANRP, vicepresedintele Remus Baciu, in 2011……asta apropo de faptul ca nu stia de ilegalitatile de acolo”, a fost mesajul transmis de Rares Bogdan.

Comentarii
  • rareș bogdan dacă era ziarist adevărat dezvăluia aceste lucruri când era băsescu președinte!dar se pare că atunci era in grațiile marinarului. acum incearcă să pozeze in jurnalistul corect prin aceste așa zise dezvăluiri,folosind aceiași tactică mârșavă ca băsescu.

Adauga un comentariu