National

Rares Bogdan sare in apararea lui Vanghelie: Imi miroase a razbunare

Publicat: 12 mart. 2015
1

Jurnalistul Rares Bogdan considera ca actiunea indreptata impotriva lui Marian Vanghelie ar putea reprezenta o razbunare a premierului Victor Ponta. Mai mult, realizatorul vorbeste si despre un posibil nou dosar bazat pe un denunt.

Marian Dumitru trebuie spus ca era arestat inca din luna septembrie. Deci asistam la un nou caz construit pe baza unui denunt din partea unei persoane aflate in arest, de luni de zile. Sunt cateva necunoscute aici. Nu s-a vorbit, poate nu s-a dorit sa se vorbeasca despre ele. Acest caz Vanghelie Oana Mizil a fost inceput de Parchetul Capitalei, si nu de catre DNA. Daca era inceput de catre DNA, lucrurile aveau o doza mult mai mare de credibilitate. Cand e inceputa de Parchetul Capitalei, de catre domnul Bogdan Staicu, aflat in subordinea directa a tripletei Ghita-Ponta-Nitu, deja imi miroase a posibila vendetta politica, posibila razbunare, dat fiind ca, in acest moment, Marian Vanghelie construia cu Mircea Geoana un partid, care scotea din calcul pe de-o parte UNPR domnului Oprea, iar, pe de alta parte, asigura o majoritate ce putea duce PSD in Opozitie. Lucrul asta nu putem sa il neglijam”, a declarat Rares Bogdan

Citeste si Vanghelie, denuntat si de ANI. Nu poate justifica sute de mii de euro

Pe de alta parte, jurnalistul Rares Bogdan a explicat de ce cazul seamana cu o posibila razbunare.

„Domnul Victor Ponta care nu stie sa taca a oferit o informatie oamenilor, dornici de a face analize si a ajunge mai departe decat unele comunicate sau stiri pe surse oferite de DNA sau de Parchete, atunci cand e ridicat un om. Domnul Ponta s-a grabit, la o ora de la inceperea perchezitiilor, in cazul Vanghelie, sa ne spuna ca doamna Gorghiu si-a pierdut un aliat. Ce a vrut sa spuna? Cum adica doamna Gorghiu, adica dansul deja il vedea pe domnul Vanghelie retinut, arestat, si PSR-ul lui Geoana dezintegrat”, a adaugat Rares Bogdan.

Citeste si Vanghelie, comisioane de 20% din contractele acordate lui Dumitru Marian

Adauga un comentariu