National

Rares Bogdan „se autodenunta”: „Da, l-am avertizat pe Oprescu”

Publicat: 21 sept. 2015

Rares Bogdan a reactionat extrem de dur dupa ce Sorin Oprescu le-a spus judecatorilor de la Curtea de Apel Bucuresti ca jurnalistul ii oferea ”informatii pe surse” de la DNA, conform carora urma sa fie arestat.

Rares Bogdan transmite ca ”se autodenunta” si recunoaste ca ”l-a avertizat” pe Sorin Oprescu.

Iata raspunsul integral oferit de Rares Bogdan dupa afirmatiile lui Sorin Oprescu:

Citeste si Sorin Oprescu, anuntat „pe surse” ca era urmarit de DNA de lideri politici si moderatori

AUTODENUNT: DA, L-AM AVERTIZAT PE OPRESCU

Celor care, cu duioasa aplecare spre a-mi face publicitate, isi freaca mainile de bucurie auzind ca Oprescu „spune tot”, si anume ca l-am avertizat ca va fi arestat, doresc sa le transmit ca ma autodenunt public: da, l-am avertizat pe primarul general ca o s-o incurce. Ii dadeam informatii, in direct, in fiecare editie „Jocuri de Putere” in care eu si colaboratorii emisiunii dezvaluiau noi mizerii, noi furaciuni orchestrate la Primaria Capitalei sub nasul Doctorului. Mai cu seama dupa devoalarea activitatii edilitare a lui Wigler, care le-a spus procurorilor ca a vorbit cu primarul despre emiterea unor autorizatii. Citesc dintr-un rechizitoriu: „La o zi sau doua dupa semnarea procesului-verbal de receptie am remis lui Wigler Solomon suma de 25.000 euro, in biroul sau. (Acesta) m-a lasat sa inteleg ca a intervenit la primarul Sorin Oprescu in vederea obtinerii autorizatiei speciale. Mai exact, inculpatul mi-a spus ca pentru eliberarea autorizatiei mai sus amintite a intervenit la primarul general al Capitalei, Oprescu Sorin”.

…aceasta fiind, desigur, una dintre afirmatiile mai cu seama benigne din dosarele pe care DNA le instrumenteaza pentru a curata tara asta jefuita in ultimul hal in ultimii 25 de ani.

Ma autodenunt ca le-am transmis informatii de aceeasi natura si lui Gruia Stoica, Ilie Carabulea, Dan Radu Rusanu si altor indivizi care si-au imaginat ca au proptele politice suficient de puternice pentru a scapa de bratul legii. In toate emisiunile „Jocuri de Putere” in care am aratat rodul unor investigatii jurnalistice bazate pe fapte, documente si marturiii i-am avertizat pe actorii principali ca nu vor scapa de catuse! Pentru ca eu cred in justitie! Cred ca toti vor plati, indiferent ce scuturi antiracheta penala au avut in 25 de ani!

Citeste si Stenogramele din dosarul lui Vanghelie: Apar Iohannis, Geoana si Rares Bogdan

Acuma ca a fost descoperita gaura de la covrig, va anunt ca voi continua investigatiile si fac urmatoarele dezvaluiri:

1. In orice triunghi dreptunghic, suma patratelor catetelor este egala cu patratul ipotenuzei.

2. Orice corp isi mentine starea de repaus sau de miscare rectilinie uniforma atat timp cat asupra sa nu actioneaza alte forte sau suma fortelor care actioneaza asupra sa este nula.

3. Presiunea totala in lungul unei linii de curent intr-un fluid incompresibil si lipsit de vascozitate, aflat in curgere stationara, este constanta.

Cu siguranta, reactia perversa a Doctorului batran si depravat al Capitalei ascunde si frustrarea uriasa a omului care a vazut ca Realitatea TV, mai ales “Jocuri de Putere”, respectiv subsemnatul, nu am ezitat sa prezentam faptele de vitejie ale caracatitei coordonate de Oprescu senior si junior in momentul in care 80 la suta din presa incerca sa il spele. … Unii dintre ei amintindu-si probabil de contractele grasute incasate prin marinimia penalului de la primarie. Dar ce mai conteaza? Orice ar zice penalul arestat din beci nu conteaza! Primarul-spaga nu se poate lauda ca a baut nici macar o cafea sau un pahar cu apa in acelasi spatiu cu mine in afara celor doua editii ale emisiunii „Jocuri de Putere” in care a fost invitat in cei 3 ani de cand, prin sprijinul dvs, al telespectatorilor si ascultatorilor realizez aceasta productie video de mare audienta in Capitala.

Citeste si Victor Ponta, un nou atac la adresa Realitatea TV

Deci doctorul poate miorlai cat doreste, nimeni n-o sa-l scoata din Beciul Domnesc atata vreme cat exista probe concludente ca a fost un spagar titrat.

La revedere, doctore, pregateste-te te rog sa-ti astepti si odrasla, care va veni cu siguranta in curand sa-ti tina de urat! Personal, sper ca inaintea odraslei sa ajunga langa tine reprezentantii de la varf ai caracatitei din primarie, sefii de directii care vad ca deocamdata par ca rasufla usurati. Sper ca doar deocamdata!”loading...

Comentarii
  • Foarte interesant! Nu-l suport pe Oprescu dar nici cu ***** Bogdan ni mi-e rusine. Va mai amintiti emisiunile sale intre tururi la prezidentialele din 2014! Schimbase evident tabara in favoarea lui ponta Copy-Paste dar dupa rezultatele finale a revenit „deontologic” la varianta initiala!Ar fi foarte intersant sa aflam de unde are acest asa zis jurnalist informatii secrete. Cumva de la amicul Hellvig?

Adauga un comentariu