Stiri si curiozitati

Rares Bogdan, suspendat de CNA! Reactia prezentatorului: „Abuz fara precedent”

Publicat: 16 ian. 2019

Prezentatorul Rares Bogdan a fost suspendat de CNA! Realizatorul Tv a avut o reactie acida in spatiul public creat pe o retea de socializare. Acesta si-a aratat indignarea fata de CNA si de decizia acestei institutii, care a suspendat emisia lui Bogdan.

In urma unei sedinte CNA, in care s-a discutat despre „viitorul” emisiunii pe care Rares Bogdan o prezinta la Realitatea TV, s-a decis suspendarea emisiei. Prezentatorul spune ca este „pur si simplu socat” de aceasta decizie si un „abuz fara precedent” .

Rares Bogdan ramane fara emisie! CNA l-a suspendat

Radu Calin Cristea a propus intreruperea emisiei, iar totul se trage din noaptea protestelor din august, cand au fost relatate imagini violente, care ar fi dezinformat cu privire la evenimentele din 10 august 2018.

„Fara precedent, au decis SUSPENDAREA emisiei! Astazi, 15 ianuarie 2019 – Ora 10.15 – 13.00, Sedinta CNA! Abuz fara precedent. Nu am crezut ca voi trai asa ceva! Din cauza relatarilor din data de 10 august, noaptea de 10/11 august si perioada 11-15 august….. SE SUSPENDA Emisia RealitateaTv. Acum pentru 10 minute in ziua de 17 ianuarie. INCREDIBIL. Nu imi vine sa cred!

Am fost acuzati de incitare la violenta si dezinformare privind evenimentele din 10 august. Mi s-a spus ca imaginea a ceea ce s-a intamplat in 10 august a fost “viciata” de RealitateaTv si in special de catre mine si invitatii “Jocuri de Putere”, Doru Maries, Oreste Theodorescu, Oana Stanciulescu, Grigore Cartianu. NU IMI VINE SA CRED, sunt pur si simplu SOCAT! 6 din 11 au votat pentru intreruperea Emisiei la propunerea lui Radu Calin Cristea. Pe langa suspendarea emisiei ne-au dat si o amenda de 15.000”, le-a transmis Rares Bogdan fanilor sai de pe o retea de socializare.

„Faceti plangere la Cedo.Pai Antena 3 de ce mai emite?Aceia sunt adevaratii dezinformatori.Ce rusine!!!”, il incurajeaza un utilizator.loading...

Adauga un comentariu