National

Rares Bogdan: Traian Basescu a uitat in studioul Realitatea dosarul rosu cu documentele legate de ofiterul acoperit

Publicat: 15 oct. 2014
1

Realizatorul TV Rares Bogdan a afirmat ca presedintele Traian Basescu a uitat in studioul Realitatea un dosar rosu in care avea mai multe documente pe care le-a prezentat atunci cand l-a acuzat pe Victor Ponta ca a fost spion SIE.

Rares Bogdan a acordat un interviu pentru Ziua de Cluj in timpul caruia a fost intrebat daca „s-a intamplat ceva deosebit in timpul interviului sau dupa, in gestica sau reactiile presedintelui”.

Citeste si BREAKING NEWS – Traian Basescu: Victor Ponta, OFITER ACOPERIT

„Va dau o informatie in exclusivitate: presedintele si-a uitat in studioul Realitatea file din dosarul rosu in care a adus documentele pe care le-ati vazut in direct. Nu le-am citit, l-am sunat pe aghiotant, pe la 1:00 noaptea, si i le-a dat. Traian Basescu mi-a mai spus dupa emisiune ca se simte usurat”, a raspuns Rares Bogdan.

Citeste si Si ce daca?

Acesta a sustinut ca nu stia ca Traian Basescu va prezenta in emisiunea sa acuzatiile legate de colaborarea lui Victor Ponta cu serviciul de informatii externe.

Citeste si LIVE TEXT – Traian Basescu, ATAC DUR la SIE

„(…) pe parcursul emisiunii, a spus ca va face dezvaluirea cu sase zile inainte de primul tur al prezidentialelor. Mi-a spus apoi ca i-a placut subiectul despre starea economica a Romaniei si ca am afirmat ca iubesc Romania. Am ramas si eu surprins cand, pe o pauza publicitara, i-a spus aghiotantului ‘Du-te si adu de pe biroul mic dosarul rosu!’. Acelasi aghiotant mai fusese trimis inainte sa aduca un dosar despre perimetrele Lukoil„, a explicat acesta.

Adauga un comentariu