Actualitate

Raspuns incendiar al lui Mugurel Laicu la atacul lui Costel Alexe:  ”Costel Alexe descopera apa calda…”

Publicat: 19 aug. 2019

Raspuns incendiar pe pagina de Facebook a lui Mugurel Laicu. Totul vine ca un raspuns la un atac facut de deputatul PNL Iasi, Costel Alexe

'' Dl Costel Alexe vedem ca redescopera acum apa calda, si anume, aglomeratia in traficul din Podu Iloaiei in zilele de weekend si la orele de varf. 
Nu spun prin asta ca nu este o problema. Ba dimpotriva, este una spinoasa, cauzata atat de limitarea circulatiei la doua benzi in zona podului, cat si de trecerile de pietoni din dreptul principalelor institutii din oras, pe care nu le putem desfiinta, oricat am dori unii sau altii. 

De rasul curcilor! Iata solutiile Partidului National Liberal pentru noul Guvern

La fel ca fiecare cetatean al acestui judet, PSD este preocupat de starea infrastructurii rutiere.  Din pacate pentru dl Alexe, observam insa ca PSD este si singurul partid care face ceva in acest sens. Poate ca d-sa a uitat, dar si dl Fenechiu, si dl Orban, au fost ministri ai Transporturilor si nu au rezolvat problema de la Podu Iloaiei. Mi-as fi dorit ca dl Alexe sa fie la fel de vocal si atunci! Dar, e bine sa te arati preocupat de nervii si sanatatea locuitorilor unui oras, sa speculezi in scop electoral o stare de nemultumire generala, cand nu vii cu niciun fel de solutii constructive. In cazul in care Costel Alexe nu este doar deputat de Podu Iloaiei, ci si deputat de Iasi, ii aducem aminte ca problema din Podu Iloaiei va fi rezolvata odata cu realizarea tronsonului de autostrada Iasi – Targu Neamt, parte a autostrazii Iasi – Targu Mures, pentru care au fost demarate deja procedurile la nivel guvernamental. Ori, a veni acum doar cu critici la adresa unui partid, uitand ca ai fost la guvernare ani de-a randul, mi se pare o ipocrizie demna de toata jena!

# Minciuna are picioare scurte 
# Gica Contra-PNL'' se arata in postarea publicata pe Facebook de Mugurel Laicu.loading...

Comentarii
  • Ar fi bine ca acest alexa sâși strîngâ toate corturile țigânești înpâzite prin oraș ca sî ne spunâ el câ este de la ciuma galben-portocalie și oameni se vor înghesui sî-l aplaude —–cine este el of vreun academician galben

  • Laicule, problema este cu totul alta! In ultimii cinci ani traficul din zona (sau numarul de autovehicule care tranziteaza Podu Iloaiei, ca sa intelegi si tu) a crescut exponential! In aceasta perioada nu ai luat nicio masura sa rezolvi aceasta problema, ci ai avut grija sa inchiriezi la pret dublu, de la colegul tau de partid Covalciuc maretul sediu din Podul de Piatra. Cat despre minciunile grohaitoare cu autostrada, rade lumea si cu dosul! Cum spui tu: Minciuna are picioare scurte!

  • Breeee Costeluș,ți-am spus sa stai naibii liniștit,toți Ieșenii știu ca ești blat cu Chirica și faci joc de glezne,ai virusat toți consilierii noștri locali cu excepția lui Razvănel! Nu te mai da luptător anti PSD ca râd și babele de tine!

  • Laicule fata mare politica spune-ne unde sau dus banii care trebuiau sa rezolve , traficul din oras si ,, centurili” , de ocolire a Iasului , …. Cine te tine in spate si unde cotizezi de esti inca pe val

    • Bă pulifrici liberal,întreabă la PMI unde sau dus banii pentru rezolvarea traficului prin oraș iar centurile tot pe chirică prietenul lui costel albeste,de ce nu asigura mutarea utilităților și relocarea stâlpilor. ?

  • Acest mediocru de Alexe a venit in Iasi special pentru a face politica?! Baietelul asta a devenit politician de meserie si nici nu se oboseste sa ascunda acest lucru. Dragi ieseni, sper ca nu sunteti atat de tampiti incat sa-l alegeti pe asta in 2020 pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Iasi !

Adauga un comentariu