Religie

Raspunsurile unui calugar la cele mai serioase intrebari pe care si le pun oamenii (te vei regasi printre randurile de mai jos)

Publicat: 05 iun. 2018
14

Cine este cel mai bun profesor? – Suferinta. Iar cel mai rau profesor? – Placerea. Care este abilitatea cea mai rara? – Capacitatea de a da. Cea mai buna abilitate? – Capacitatea de a ierta. Care este cea mai dificila abilitate? – Abilitatea de a tacea.

Care este cea mai importanta abilitate? – Abilitatea de a cere. Care este cea mai necesara abilitate? – Capacitatea de a asculta. Care este cea mai periculoasa lupta? – Cea fanatica.

Care este obiceiul cel mai neplacut? – Cheful de cearta. Care este obiceiul cel mai nociv? – Vorba multa. Care persoana este cea mai puternica? – Oricine este capabil sa inteleaga Adevarul. Care persoana este cea mai slaba? – Oricine se simte mai puternic.

Care este persoana cea mai inteligenta? – Cea care isi urmeaza inima. Ce afectiune este cea mai periculoasa? – Atasamentul de corpul fizic. Cine este cel mai sarac? – Cine iubeste cel mai mult banii. Cine este mai aproape de Dumnezeu? – Cel milostiv.

Cine este cel mai slab? – Care Invinge pe altii. Cine este cel mai puternic? – Care invinge pe sinele sau. Cum sa te lupti cu problemele? – Cu bucurie. Iar cu suferinta? – Cu rabdare.

Care este semnul unui suflet sanatos? – Credinta. Care este semnul unui suflet bolnav? – Disperarea. Care sunt semnele actiunilor gresite? – Iritarea. Care sunt semnele faptelor bune? – Pacea sufleteasca.
Adauga un comentariu