Sport

Răstunare de situație în liga a doua. Ce se întâmplă cu Pandurii Târgu Jiu?

Publicat: 06 dec. 2019

Clubul Pandurii Târgu Jiu a contestat cu succes sentința Tribunalului Gorj, care pe 28 noiembrie a admis cererea lichidatorului judiciar.
Conducerea ultimei clasate din Liga 2 a emis un comunicat de presă în acest sens: „Conducerea clubului Pandurii Târgu Jiu a făcut apel, la Curtea de Apel Craiova, pentru a solicita suspendarea sentinței Tribunalului Gorj, nr.361/ 27.11.2019, iar cererea a fost admisă. Prin documentele depuse, clubul Pandurii Târgu Jiu a cerut suspendarea executării provizorii de drept a sentinței nr.361/ 27.11.2019, pronunțată de Tribunalul Gorj, prin care au fost admise cererile formulate de administratorul judiciar Consulting Company IPURL și creditoarea AJFP Gorj, care au solicitat deschiderea procedurii falimentului față de Clubul Sportiv Pandurii Lignitul Târgu Jiu.

Decizia Curții de Apel Craiova este fără cale de atac: «Soluția pe scurt: Admite cererea. Dispune suspendarea executării sentinței nr.361 pronunțată la data de 27.11.2019 de judecătorul sindic de la Tribunalul Gorj în dosarul nr.4036/95/2016 până la soluționarea cererii de suspendare formulată în apel. Fără cale de atac»”, se arată în comunicatul clubului. Pandurii Târgu Jiu ocupă ultimul loc în Liga 2, cu opt puncte acumulate în 19 etape.

Pandurii Tg. Jiu și-a inaugurat stadionul pe 25 octombrie

Stadionul din Târgu Jiu este, în sfârșit, gata. Moderna arenă a fost omologată, după 3 ani de aștrptări și o mulțime de amânări. După ce recepția a fost semnată pe 30 septembrie, a urmat acum omologarea oficială pentru disputarea de competiții sportive.
Inițial, se dorea inaugurarea arenei pe 5 octombrie, la meciul Pandurilor cu Petrolul (0-1), însă nu a fost posibil. Primul meci oficial care s-a disputat pe noul stadion a fost Pandurii – U Cluj, scor 0-1, pe 25 octombrie.loading...

Adauga un comentariu