National

Rasturnare de situatie. Fosta sotie a lui Condrea: Copilul nu mai era la mine. Eu stau in Baneasa

Publicat: 26 mai 2016
1

Fosta sotie a lui Dan Condrea, Laura Georgescu, a spus, joi seara, intr-o emisiune TV, ca patronul Hexi Pharma nu venea sa ia copilul de la ea, mai ales ca locuieste in Baneasa, ci a trimis un sofer s-o ia pe fetita.

„Fiica mea a fost la mine conform programului de vizitare, de vineri, cand am luat-o de la scoala. (…) La ora opt fara sapte minute, copilul a plecat de la mine, luat de sofer. Pana atunci, noi am stat cu toate televizoarele pe desene animate. Nu venea sa ia copilul, pentru ca eu stau in Baneasa„, a spus Laura Georgescu, fosta sotie a lui Condrea. Ea a precizat ca de regula venea sa ia copilul la orele 20:00-21:00.

Fosta sotie a lui Dan Condrea a spus ca fetita era ingrijorata ca nu-si mai vazuse tatal de miercuri. In plus, ea spune ca a aflat de moartea lui Dan Condrea dupa ce sora sa a sunat-o pe mama sa si i-a spus ca Dan Condrea a murit intr-un accident de masina.

Prin afirmatiile facute, fosta sotie a lui Dan Condrea anuleaza doua informatii. Prima ca Dan Condrea se ducea sa-si ia copilul, a doua ca a mers la fata locului accidentului unde l-a recunoscut dupa haine pe fostul sot.

Adauga un comentariu