Sport

Rasturnare de situatie! Gica Popescu il contrazice pe Becali: „Nu vin la Steaua!”

Publicat: 22 sept. 2015

Gigi Becali l-a anuntat la Steaua, imediat ce va iesi din închisoare. Craiova îi lanseaza public oferte de munca. Cu toate acestea, Gica Popescu transmite, din penitenciar, ca nu are de gând sa mearga la niciuna din aceste echipe dupa ce va fi eliberat.

În câteva saptamâni, se va decide data la care judecatorul va judeca dosarul de eliberare conditionata a lui Gica Popescu. Potrivit avocatilor sai, se estimeaza ca ”Baciul” ar putea iesi din închisoare pâna la Sarbatorile de iarna, scrie Gazeta Sporturilor. Dupa iesire, însa, Popescu nu are de gând sa se întoarca în fotbal, contrazicându-l pe Gigi Becali. În plus, daca o va face, nu va fi în niciun caz la echipa campioana.

”Nu ma gândesc deloc la fotbal acum, ci doar la familie. Vreau sa recuperez timpul pe care nu l-am petrecut cu ei”, a spus Gica Popescu, conform sursei citate. Mai mult, ”Baciul” e furios pe Gigi Becali, care l-ar fi anuntat la Steaua fara sa fie adevarat.

”Nu e normal sa ma anunte la Steaua si sa vorbeasca în numele meu”, a spus Popescu, suparat si pe MM Stoica, cel care i-ar fi transmis lui Becali presupusa sa intentie de a veni la echipa ros-albastra.
”Îmi e clar un lucru. Daca voi reveni vreodata în fotbal, voi face echipa doar cu Gica Hagi”, a încheiat fostul international român, aflat în închisoare, acolo unde ispaseste o pedeapsa de 3 ani, o luna si 20 de zile, în ”Dosarul Transferurilor”. Popescu a intrat în închisoare în luna martie a anului trecut, dar ar putea beneficia de eliberare conditionata la finalul acestui an.

”Nu am vorbit cu Gica Popescu, am vorbit doar cu MM. Ei doi lucreaza la proiectul asta de când sunt la puscarie. De un an de zile stau amândoi în camera si lucreaza la asta. MM mi-a zis sa stau linistit, ca vin ei doi si se ocupa de tot, nici bani nu vor. Mihai Stoica si Gica Popescu au o hotarâre judecatoreasca: nu au voie sa reprezinte cluburi de fotbal 2 sau 3 ani. Asta înseamna semnatura si stampila. Ei vor fi sfatuitori”, spusese Gigi Becali, la o zi dupa ce anuntase ca cei doi vor fi, nici mai mult, nici mai putin decât patroni la Steaua!loading...

Adauga un comentariu