Mozaic muzical

Rasturnare de situatie in cazul artistei Biancai Rus, care ar fi fost batuta de sotul ei si i-ar fi furat aurul! Adevaratul motiv pentru care Bianca Rus si Antonio divorteaza

Publicat: 22 nov. 2018
3

Rasturnare de situatie in cazul artistei Bianca Rus, care ar fi fost batuta de sotul ei si i-ar fi furat aurul! Antonio a facut primele declaratii in acest scandal rasunator al toamnei si a marturisit ca este socat de acuzatiile facute. Mai mult, el a subliniat ca adevaratul motiv al divortului de fosta prezentatoare de la Etno TV este altul.

Sotul Biancai Rus, primele declaratii dupa ce a fost acuzat ca ar fi batut-o si i-ar fi furat aurul

In cadrul unui interviu, sotul cantaretei Bianca Rus a acceptat sa vorbeasca despre momentul de cumpana pe care il traverseaza. Tanarul a negat acuzatiile si a dezvaluit ca problemele au aparut inca din ziua cununiei civile, cand soacra lui a rabufnit sustinand ca mama lui Antonio ar fi impins-o. Mai mult, a spus sotul cantaretei, aceasta s-ar fi schimbat enorm dupa nunta.

“Am fost socat. Peste 50% eu cred ca ea a pornit zvonurile din moment ce s-a simtit nasol cand am plecat de acasa nemaifacand fata. Mama ei vrea sa ma domine, ele vor sa faca ce vrea din mine. Ea s-a schimbat dupa cununie, atunci au pornit toate discutiile. La starea civila mama ei a spus cumva ca mama mea ar fi impins-o. Sunt tensiuni, mama nu a facut gestul asta. Mama ei s-a simtit amenintata ca mama se intelegea bine cu Bianca. Vor sa ma domine. Nu mi-a convenit deloc. Mama ei a crezut ca poate o sa o iubeasca Bianca mai mult pe ea, a apelat la chestii de genul acesta”, a declarat Antonio, potrivit spynews.ro.

Antonio a depus deja actele de divort si spune ca Bianca Rus vrea sa foloseasca banii de nunta ca sa se relanseze in muzica

Intrebat despre aurul furat, sotul Biancai Rus a marturisit ca inelele pe care i le-a daruit sotiei sale sunt in continuare in posesia ei. In plus, Antonio a mai spus ca el este cel care s-a decis sa divorteze, dupa ce a fost agresat verbal si fizic de cumnatul sau.

“Am trecut peste asta, am facut nunta, sa fie bine. Eu am plecat de acasa strict cu hainele mele, Bianca nu avea nici o vanataie, trebuia sa vina cu certificatul medico-legal. Sunt foarte suparat. Eu am decis sa divortez dupa ce intr-o seara fratele ei m-a agresat verbal si fizic pe fondul unor neintelegeri cu mine si Bianca. Ea e suparata acum ca am plecat si apeleaza la chestii de genul. Ea o obisnuita cu scandalurile, e o artista controversata. Am plecat de acasa, n-am pus mana pe nimic. In continuare imi poarta inelele, merge la evenimente cu ele. Nu i-am furat nici un gram de aur. Nu stiu care sunt procedurile, eu am depus actele de divort, astept citatia acum. Au vrut sa ma controleze, nu le-a iesit. Foarte urat. Am auzit ca ai ei vor sa o relanseze in muzica cu banii de la nunta. Ca ai ei nu mai au bani sa-i dea. M-a folosit in tot acest timp”, a mai povestit sotul prezentatoarei Bianca Rus.

 

Adauga un comentariu