Curiozitati

Rasturnare de situatie in cazul Caracal. Dinca A RETRACTAT tot

Publicat: 10 sept. 2019

Gheorghe Dinca sustine la ultimele audieri ca a ars-o pe Alexandra in mai putin de doua ore, folosind si vaselina, nu aproape toata ziua, cum a declarat initial, anunta sursele Romania TV.

Gheorghe Dinca si-a schimbat radical declaratiile cu privire la modul cum a scapat de cadavrele victimelor. De altfel, dupa ce si-a schimbat declaratiile privind arderea Alexandrei, Cumpanasu a cerut o contraexpertiza. "Cea de-a doua expertiza, insa, este una mult mai complexa. Si mai importanta, pentru ca parintii Alexandrei, avocatul si noi am cerut procurorilor sa ne explice in ce masura nu au putut sa reconstituie ca Dinca a ars-o pe Alexandra", a declarat Alexandru Cumpanasu in exclusivitate la Romania TV.

Gheorghe Dinca si-a schimbat de mai multe ori detaliile din declaratie privind moartea Alexandrei Macesanu. Cu toate astea, conform declaratiei originale, criminalul din Caracal a surprins-o pe Alexandra Macesanu dezlegata in camera unde o tinea sechestrata dar a vazut si telefonul aprins, moment in care s-a enervat si a lovit-o pe tanara atat de tare incat aceasta a cazut la podea, lovindu-se la cap. 

Atunci cand Dinca a intrebat-o cu cine a discutat, aceasta ar fi spus ca a vorbit cu mama ei, nu cu Politia. Gheorghe Dinca a declarat ca nu a verificat telefonul, insa este posibil ca, ulterior, acest lucru sa se fi intamplat. Cu toate astea, detaliile sunt contradictorii, dat fiind ca Gheorghe Dinca a fost surprins de camerele de luat vederi din Caracal iesind in oras dupa ce ar fi ucis-o pe Alexandra. Totul in timp ce, conform spuselor sale, ar fi ars trupul fetei in butoiul din curtea sa. 

Criminalul de la Caracal a marturisit ca Luiza Melencu era o fata extrem de frumoasa si ca nu s-a putut abtine pentru ca era atras si de parfumul sau.

De altfel, acesta a mai declarat faptul ca nu s-a inteles cu Luiza Melencu cu privire la ramanerea ei in casa lui. Au existat mai multe contradictii in ceea ce priveste ramanerea Luizei in casa. Dinca sustine ca a ucis-o in aceeasi zi, dar a durat mult mai mult sa scape de ea. Surse spun ca Luiza a ramas mai mult timp in casa criminalului.

Procurorii DIICOT arata in comunicat ca medicii legisti le-au furnizat un raport de expertiza referitor la analizele tuturor probelor biologice recoltate de investigatori din cazanul in care Alexandra Macesanu a fost incinerata de Gheorghe Dinca. Redam, mai jos, comunicatul DIICOT: "Biroul de Informare si Relatii Publice din cadrul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism este imputernicit sa aduca la cunostinta opiniei publice urmatoarele: In cursul acestei zile, Institutul National de Medicina Legala ”Mina Minovici” a transmis DIICOT – Structura Centrala raportul de expertiza medico-legala prin examen ADN – expertiza genetica judiciara – in ceea ce priveste pe victima minora M.A.M. Din concluziile raportului de expertiza medico – legala rezulta faptul ca, analiza genetica a probelor biologice de os, reprezentata de elemente dentare selectate din coletul cu fragmente osoase, gasite cu ocazia cercetarii la fata locului in cenusa din butoiul metalic de la domiciliul inculpatului Dinca Gheorghe, a condus la evidentierea unui profil ADN unic, apartinand unei persoane de sex feminin. De asemenea, din raportul de expertiza medico – legala rezulta faptul ca, persoana de sex feminin evidentiata in urma analizelor genetice a probelor biologice de os este victima minora M.A.M, cu o probabilitate de 99,93%“.
 loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit