Titlurile zilei

Răsturnare de situație în cazul mamei din Iași care și-a băgat fetița în mașina de spălat! Au mai apărut 20 de filmulețe îngrozitoare! La expertiza psihiatrică, medicii au rămas cu gura căscată: femeia este lipsită de milă și de remușcări!

Publicat: 16 oct. 2021
Femeia cu glugă pe cap și cătușe, bărbatul la fel și fetița
Mădălina Pristăvița și Ionuț Răușanu au recunoscut tot în fața comisiei de expertiză medico-legală psihiatrică

Noi detalii cutremurătoare au ieșit la iveală din ancheta care a zguduit un oraș întreg! Mădălina Pristăvița, mama Sofiei, și concubinul său, Ionuț Răușanu, au fost evaluați și au recunoscut totul în fața comisiei de expertiză medico-legală psihiatrică. S-a stabilit că ambii sunt perfect sănătoși din punct de vedere psihologic

S-a confirmat încă o dată că micuța Sofia, fetița de 2 ani care a fost adusă de mamă în comă la spital după ce a fost lăsată nesupravegheată în cada plină cu apă, a avut o viață extrem de chinuită, scurtă și dureroasă. Mădălina Pristăvița, cea care i-a dat viață, a urât-o și a torturat-o până în ultima clipă de viață a fetiței. Duși în fața anchetatorilor, mama Sofiei, Mădălina Gabriela Pristăvița, și concubinul său, Ionuț Răușanu, au recunoscut tot. Surse din cadrul anchetei au precizat că specialiștii au hotărât în urma evaluării că cei doi sunt perfect sănătoși din punct de vedere psihic, iar Mădălina a făcut tot cu bună știință, iar acum nu are nicio urmă de remușcare.

Anchetatorii au mai descoperit că Sofia, fetița care și-a găsit sfârșitul după ce a fost lăsată nesupravegheată, ar fi trecut prin chinuri greu de descris în cuvinte, existând 20 de filmulețe în telefonul mamei care ilustrează torturile la care a fost supusă, pe lângă momentul în care a fost băgată în mașina de spălat, cu câteva săptămâni înainte să moară. Și parcă asta nu ar fi fost de-ajuns, cea care i-a dat viață a pus mașina de spălat în funcțiune. Cert este că această femeie, care nu poate fi numită mamă, a arătat în fața medicilor psihologi lipsă de empatie interpersonală și incapacitatea de a simți milă sau remușcare.

Ionuț Răușanu încearcă să scape și aruncă toată vina asupra Mădălinei

Concubinul femeii, Ionuț Răușanu, a fost și el evaluat, iar acesta încearcă să scape, aruncând toată vina asupra Mădălinei. El a declarat că nu a fost niciodată de acord cu violența asupra Sofiei și mereu a încercat să o salveze din mâinile mamei ei. Potrivit surselor, bărbatul a mai precizat că Mădălina își ura din tot sufletul copilul și din acest motiv o agresa fără milă de nenumărate ori, însă ceilalți doi minori care se aflau în casă, copiii bărbatului, nu au fost niciodată loviți. Cei doi adulți vor fi din nou supuși unei expertize psihiatrice pentru a se stabili cu exactitate dacă au discernământ, iar dacă va fi nevoie, va exista și cea de-a treia expertiză.

Sofia a ajuns în comă la spital, adusă pe brațe de mamă

Sofia locuia împreună cu Mădălina, mama sa în vârstă de 21 de ani, în satul Șorogari, comuna Aroneanu, județul Iași, după despărțirea de fostul soț. După separarea de Daniel, tatăl micuței, Mădălina și-a găsit alt bărbat, acesta având și el doi copii. În momentul în care părinții s-au despărțit, cei doi au hotărât ca Sofia să rămână cu mama sa, deoarece tatăl a plecat din țară. Familia bărbatului știa că Mădălina este o persoană violentă și nu își dorea acest copil. Mătușile Sofiei au povestit că Mădălina a spus de nenumărate ori că acest copil i-a distrus viața, iar atunci când era bebeluș o trântea de pat dacă plângea. Familia tatălui a observat în ultima perioadă nenumărate răni pe trupul fetei când venea în vizită. Daniel, tatăl Sofiei, se întorsese recent în țară pentru a-și vizita fata.

Din păcate, acesta nu s-a putut bucura de ea decât două zile. Sofia a ajuns la spital în comă, dusă cu mașina personală chiar de mamă. Ajunsă la spital în brațele mamei, inconștientă, a refuzat practic să mai lupte pentru viață. Copila a decedat după câteva zile după ce a fost internată de urgență în secția ATI. În urma primelor evaluări, legiștii au hotărât că fetița a murit asfixiată, cel mai probabil prin înec. Trebuie precizat că, exact cum s-a bănuit de la început, legiștii au găsit pe trupul micuței mai multe vânătăi mai vechi.

Comentarii
  • Muriuai sa mori și tu cum a murit bietul copil fara vina loatear smurdul că nu te poți numi mama de ce ai mai făcut-o daca nu te-ai dorito tu cateauo ști bine că te cunosc hai să îți pun o vorbă ești o mare panarama care umbla după bărbați mai ceva ca o cățea după un câine ai făcut copil să îl omori am și eu o fata de doi anișori din altă relație dar nu o urăsc o iubesc ca lumina ochilor mei că de i se întâmplă ceva sunt in stare de orice și tu ce faci îți omori propriul copil care l-ai ținut 9 luni in pântece și acuma la 2 anișori sa o omori loatear dracu de zdreanta criminala

  • Sa mori in pușcărie!! As da orice sa fii acum in fata mea sa te bag in mașina de spalat cu capul și sa ii dau drumul, boschetara fără inima!!! Dispari pe pustii lighioana pământului ca degeaba ai apărut printre oameni!

Adauga un comentariu