Cancan ultimă oră

Răsturnare de situație în cazul morții lui Emi Pian. Ucigașul său îi era „frate”

Publicat: 06 aug. 2020

Răsturnare de situație în cazul decesului lui Emi Pian. Se pare că cel care i-a luat viața îi era prieten apropiat. Mai mult, liderului clanului Duduianu îl considera ca pe un frate. Înainte cu puțin timp de tragedie i-a transmis un mesaj emoționat.

Emi Pian a mărturisit, în urmă cu ceva timp, că cel care i-a luat viața marți dimineață îi era foarte apropiat, ca un frate. Florin Mototolea a făcut un „live” pe rețelele de socializare, la scurt timp după ce a ieșit din închisoare, în care a vorbit cu Napy și în care îi spunea chiar ucigașului său că îi este foarte dor de el.

„Napy, frățiorul meu! Să trăiască copiii tăi, Napy! Să-ți dea Dumnezeu sănătate, vărule și… condoleanțe! (Pentru o rudă a lui Napy – n.r.) Îmi pare rău din suflet, să mor eu dacă te mint, știi că îl respectam foarte mult la el. Tu și copiii tăi sunteți ca familia mea, să mor eu dacă te mint, cât oi trăi eu pe pământ! Sunt lângă tine și lângă băieții tăi. Trăiască nepoții și soția și tot ce iubești.

Napy dacă ieși pe afară pe aici, fără muzică, fără alea. Fac și eu un berbec. Treci pe la fratele tău, bem un pahar de vin, că nu te-am văzut de doi ani. Să mor eu de nu mi-e dor de tine”, îi transmitea Emi Pian ucigașului său, în urmă cu puțin timp.

Emi Pian, executat chiar de „fratele” său

La scurt timp după ce Emi Pian își declara aprecierea pentru Napy pe rețelele de socializare, a fost executat în plină stradă chiar de acesta. Cel pe care îl considera fratele său l-a înjunghiat marți dimineață, în cadrul unui conflict pornit de la un joc de barbut. Lovitura a fost fatală pentru Emi Pian care a decedat la scurt timp după incident. Cei doi au început un scandal, care s-a finalizat cu o baie de sânge, de la un joc de noroc. Napy este cel care organiza sesiuni de astfel de jocuri și se folosea de rețelele de socializare pentru a aduce câți mai mulți participanți.

Avocatul familiei lui Emi Pian: „Nu va exista răzbunare”

Avocatul familiei lui Emi Pian, Cristian Caracoti a vorbit astazi cu presa pentru a oferi lamuriri cu privire la moartea liderului clanului Duduianu. Acesta a men?ionat ca decesul a survenit dupa ce artera femurala a piciorului drept a fost sec?ionata. De asemenea avocatul a precizat faptul ca nu va exista niciun fel de razbunare a?a cum s-a vehiculat în presa.

„Nu era drogat, a murit după ce a fost secționată artera femurală a piciorului drept. S-a spus că frații erau în străinătate și vor să se răzbune. Fratii erau in tara la momentul tragediei, nu au cautat si nu vor cauta sa se razbune. Membrii familiei au fost audiati in calitate de martori, nici un membru al familiei nu are calitate de suspect sau de inculpat. Cel mai important aspect, nu va exista razbunare, nu va exista razboi. Fratele, Elvis Pian, a fost tăiat și el la gât și timp de 3 ani nu a fost nicio răzbunare”, a spus Cristian Caracoti.

Adauga un comentariu