Stiri si curiozitati

Rasturnare de situatie in cazul mortii lui Razvan Ciobanu. Un martor sustine ca designer-ul a fost urmarit, atacat si ucis

Publicat: 02 mai 2019
3

Un martor cheie ar putea rasturna toata ancheta mortii celebrului creator de moda Razvan Ciobanu. Acesta spune ca designer-ul a fost urmarit, atacat si ucis de mai multi indivizi, aflati in trei masini. La testele rapide, medicii legisti au descoperit prezenta a cinci droguri in corpul acestuia. Intre timp, politistii sunt nevoiti sa deschida o ancheta paralela, pentru a stabili daca probele de la fata locului au fost distruse chiar din nepriceperea colegilor lor.

Anchetatorii nu exclud inca ipoteza crimei. Mai ales dupa ultimele declaratii ale unui barbat care ar fi fost martorul accidentului. Acesta spune ca a auzit impactul mortal in jurul orei 4 dimineata, iar apoi ar fi vazut mai multe persoane langa masina distrusa. In fata anchetatorilor insa acesta a declarat doar ca a auzit o bubuitura dar ca i-a fost teama sa iasa sa vada despre ce e vorba.

Mai mult, anchetatorii iau in calcul si alta varinata. Aceea ca cineva ar fi putut seta pilotul automat al masinii si l-ar fi putut lasa pe barbat singur la volan, in camp.

In ceea ce priveste pozitia in care a fost gasita victima, precizam ca aceasta a fost proiectata in afara autovehiculului si gasita in proximitatea acestuia, orientata cu fata in jos. Specialistii SMURD sositi la fata locului in urma apelului 112 au fost cei care au procedat la modificarea pozitiei victimei, in vederea aplicarii procedurilor specifice
 
O ancheta a fost deschisa si la IPJ Constanta dupa ce epava masinii a fost recuperata cu ajutorul unui tractor. Este posibil ca asta sa fi dus la deteriorarea unor componente importante ale masinii si, indirect, la alterarea unor probe. Masina a fost dusa de politisti intr-un service din Constanta, pentru a putea fi obtinute cele mai importante informatii. Viteza si ora de la momentul impactului.

Adauga un comentariu