Titlurile zilei

Răsturnare de situație în cazul sopranei Maria Nicoară, de la Opera Iași! Soțul, pianistul Codrin Nicoară, poate deveni suspect oricând pentru agresiune! Pe un perete al casei au fost găsite urme de vomă! – FOTO, VIDEO

Publicat: 12 mai 2020
soprana Nicoară de la Opera Iași
Cazul sopranei Maria Macsim Nicoară a fost preluat de politisti

Cazul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară de Opera Iaşi a început deja să dea naştere la semne de întrebare. Dosarul a fost preluat de Serviciul de Investigaţii Criminale, deşi, iniţial au mers la faţa locului poliţiştii de la Aroneanu. Deşi a postat pe faceboook mai multe mesaje de mulţumire prietenilor şi apropiaţilor, au început să apară informaţii cu privire la faptul că soţul ar fi un tip gelos şi agresiv.

Codrin Nicoară este pianist.

Fără a fi nimic anormal, în toate aceste cazuri, Poliţia este obligată să adune toate datele şi să stabilească dacă a existat o agresiune înainte de inteventia lucrătorilor de la Ambulanţă. Pe unul dintre pereţii casei, poliţiştii au găsit urme de vomă, semn că înainte de cădea, femeia nu s-a simțit prea bine. În cel mai scurt timp, în încercarea de a prezenta cât mai echilibrat acest caz, reporterii BZI vor prezenta şi varianta bărbatului

Medicii sunt extrem de rezervați în ceea ce privește revenirea mezzosopranei Maria Macsim Nicoară

Medicii sunt extrem de rezervați în ceea ce privește revenirea mezzosopranei Maria Macsim Nicoară, însã, în aceastã dimineaţă, au început să apară semne pozitive. Pe lângă efortul uriaş al medicilor, colegii de la Operă se roagă pentru sănătatea ei. În același timp, au început să apară tot felul de informații cu privire la faptul că soțul său, Codrin Nicoară, era un tip violent, care mai consuma alcool și uneori devenea foarte gelos.

Înainte de această căsătorie, Maria a mai fost căsătorită cu un alt bărbat, însă acea relație a fost un eșec. Apropiați ai Mariei susțin că nici a doua oară nu ar fi fost mult mai bine, fiind adesea victima unor scandaluri conjugale care se terminau cu bătaie. Mezzosoprana Maria Nicoară ar fi povestit mai multor prietene că nu mai dorește să continue relația pe care o are cu soțul său însă nu are curaj să meargă să depună acetele de divorț. Chiar dacă locuiam împreună într-o casă din Aroneanu, nu se mai înțelegeau deloc în ultima vreme.

„Ne-a povestit de mai multe ori că vrea să divorțeze. Noi nu știm ce s-a întâmplat în casa lor, dar credem cã este ceva foarte dubios și lucrurile nu ar trebuie să rămână așa”, a declarat în exclusivitate pentru BZI, un angajat de la Opera Iaşi. Atenţie, astfel de declaraţii luate la cald în acest moment, pot fi extrem de subiective şi nu reprezintă un punct de vedere cert, care să îl inculpe cu ceva pe Codrin Nicoară. Acesta este un pianist foarte bun şi are o imagine foarte bună în rândul celor care îl cunosc cu adevărat.

Soprana Nicoară de la Opera Iași! Soacra a sunat la 112

Un alt detaliu care dã de gândit este acela cã telefonul care solicită ajutor de la 112 a venit din partea Vioricãi Nicoarã, soacra angajatei de la Operã. Aceastã este cea care a sunat pentru a solicita Ambulanța. Se naște următoarea întrebare: de ce nu a sunat bărbatul? În acelaşi timp, acesta ar fi putut să-i acorde primul ajutor soţiei sale. Cert este ca bărbatul era în casă la momentul respectiv şi a plecat cu maşina după Ambulanta la scurt timp după ce s-a întâmplat povestea. A ajuns odată cu medicii la spital şi a devenit tot mai îngrijorat de situaţia în care se afla soţia sa.

Ssoprana Nicoară de la Opera Iași! Mesajele pe pe Facebook

Ulterior, a postat pe facebook două mesaje prin care a mulţumit medicului care operat-o pe soţia lui, Căileanu Cristina de la Spitalul de Neurochirugie şi un mesaj prin care a mulţumit pritenilor pentru rugăciuni şi susţinere. În seara presupusului accident, Maria Nicoară a fost operată la cap, în încercarea de a bloca sângerările foarte puternice. Avea traumatism cranio cerebral severs şi intervenţia medicilor a fost una foarte dificilă. „Familia mulţumeşte tuturor pentru mesajele de susţinere şi încurajare precum şi pt rugăciunile voastre !! Să dea Bunul Dumnezeu să şi revină alături de cei dragi !!!”, a postat Codrin Nicoară în cursul zilei de ieri. „Mii de mulţumiri dnei dr Caileanu şi întregii echipei de medici de la Neeochirurgie care se ocupa de soţie !!”, a mai postat Codrin Nicoară în această dimineaţă.

Cazul a fost preluat de Serviciu de Investigaţii Criminale

În prima fază, au venit la faţa locului lucrătorii de Poliţie de la Aroneanu. Aceştia au intrat în casă, au văzut cum arata scările respective după care au plecat fără să întocmească vreun dosar penal pentru agresiune. Ulterior, dosarul a fost preluat de poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale. Poliţiştii au ajuns din nou la casa familiei în această dimineaţă pentru a discuta cu soţul. Pe unul dintre pereţii casei de la etaj, poliţiştii au găsit semne care arata că înainte de cădea de scări femeia a vomat. Un asemenea detaliu ar putea echivala cu faptul că i s-a făcut rău înainte de a cădea. În cel mai scurt timp, jurnaliştii de la BZI vor revenii cu detalii foarte importante pentru a elucida misterul accidentului în care a fost implicată soprana Maria Nicoară.
Comentarii
  • daca a vomat putea sa fi facut un AVC , datorita caruia si-a pierdut cunostinta si a cazut. cunosc un caz similar. sotul femeii care a facut atunci avc a sunat-o pe ma-sa nu a fost instare de altcevaa ,pur si simplu era blocat. si abea dupa ce a venit mas-sa , aceasta a sunat la ambulanta. Doamneajuta sa si revina!!

  • Sotul doamnei este un om extraordinar, o persoana foarte sufletista si echilibrata. Nu improscati cu noroi in el… mai mult ca sigur i s-a facut rau doamnei din moment ce a vomat inainte de a cadea

  • Poate era voma de altadata. Nu se face referire la asta in articol.Asa ca e un indiciu nedemn de luat in seama fara informatii complete.

  • problema ramane de unde atata viloaia de lux? de unde atatia bani? ditamai casa… unii abia isi permit unde sa stea… garsoniera sau 2 camere amarate pe nu stiu ce coclauri uitate de lume, chirie etc…

  • Autoritatile o sa faca lumina in acest caz – mai devreme sau mai tarziu! Cel mai bine e sa nu gasim vinovati inainte de finalizarea anchetei…

  • Creca i o luat de la tama…ce sa ți zic bai paduche..ce treaba ai tu !??..de unde bani..hai sictir boschete

  • Hei, ceea ce spuneți voi că era voma, urmele de pe pereți, este mâncarea din farfuria pe care o avea în mână și care s- a vărsat. Ciudat este că farfuria nu s-a spart. Voma vede doar acest individ care era întreținut financiar de ea.

  • Mă uimeşte lipsa de logică a unor comentarii: „sotul femeii a sunat-o pe ma-sa, nu a fost in stare de altceva ,pur si simplu era blocat. si abea dupa ce a venit ma-sa , aceasta a sunat la ambulanta.” A rămas blocat timp de vreo 8 ore? Serios…? Alt comentariu: „Poate era voma de alta data.” Cei care o cunosc pe Maria Macsim ştiu ca ea nu este genul de persoană care ar lăsa pe pereţi „vomă de altă dată”…. Iar întrebarea „de unde atata viloaia de lux?” e foarte justificată. Nicoară e un băiat de bani gata şi un ratat – întreţinut de soţie, aşa cum foarte bine punctează unul dintre comentatori. Un ins arogant şi violent; se ştie că a fost violent şi într-o relaţie anterioară căsătoriei cu Maria.

  • Ce fel de investigatii fac criminalistii,daca sotul e inca in locuinta?Eu stiam ca de obicei in cazuri de acest tip ,casa se sigileaza nu intra nimeni pt a elimina probele.Nu vi se pare ciudat?Mie mi se pare ciudat,nu cumva e aranjat deja ,ca vinovata e dna Macsim?In Romania totul e posibil,banii lui maman fac minuni.

Adauga un comentariu