Stiri si curiozitati

Rasturnare de situatie majora in cazul mortii lui Razvan Ciobanu. La ce ora a murit designerul

Publicat: 14 mai 2019
3

Chiar daca s-a vorbit atat de mult despre moartea indragitului creator de moda, informatii noi continua sa apara.

Rasturnare de situatie majora in cazul mortii lui Razvan Ciobanu. S-au implinit doua saptamani de cand Razvan Ciobanu nu mai este printre noi, insa misterul inca invaluie moartea sa.

Sunt tot felul de speculatii privind accidentul teribil care i-a curmat viata si ce s-a intamplat inainte de producerea acestuia. Una din intrebarile care era pe buzele tuturor era legata de ora la care s-a produs decesul barbatului.

Accidentul s-a produs in a doua zi de Paste, dupa ce creatorul de moda a plecat din Mamaia si se idnrepta spre Bucuresti, insa viata lui s-a sfarsit in mod tragic in Sacele si nu a mai ajuns la destinatie.

Potrivit Observator, decesul s-ar fi petrecut in intervalul 20:00 – 22:30, mai devreme fata de ora la care se vehicula. Acum oamenii se intreaba daca asta schimba cu ceva cursul mortii acestuia si cauza decesului.

S-a ajuns la aceasta concluzie dupa ce s-a analizat telefonul mobil al lui Razvan Ciobanu, dar si retelele de telefonie din zona. Chiar daca moartea acestuia s-a petrecut in intervalul 22:00 – 22:30, primul apel la Politie s-a facut abia la ora 04:00.

Mara Banica, care a fost invitata in studioul Acces Direct a fost socata de aceasta noua veste si a spus „Este foarte grav. Se darama absolut tot”.

Adauga un comentariu