Magazin

RASTURNARE DE SITUATIE! Ramona Badescu ii ia locul Mihaelei Radulescu?

Publicat: 27 aug. 2013
1

Chiar daca revenirea Mihaelei Radulescu la pupitrul emisiunii care a consacrat-o, „Duminica in familie„, era data ca sigura, se pare ca TVR, acolo unde show-ul urmeaza sa fie gazduit, a ales, in ultimul moment, o alta vedeta in locul divei care locuieste acum la Monte Carlo.

Astfel, mai multe surse au confirmat pentru Libertatea.ro faptul ca Ramona Badescu va fi cea care va prezenta Duminica in familie, la TVR, iar negocierile par sa se fi incheiat deja, pe piata circuland informatia potrivit careia frumoasa romanca stabilita in Italia ar fi si semnat contractul cu televiziunea publica.

In luna iunie, Mihaela Radulescu a recunoscut negocierile avansate pe care le purta cu TVR. „Pot spune ca sunt in discutii cu TVR pentru Duminica in familie. Suntem la faza «ce ar fi daca». Am primit o varianta de format de la ei… In mare parte, e o Duminica in familie, cu artisti si povesti, actualitate si promovari, ceva nostalgie si umor, de toate”, a marturisit Mihaela, la acel moment, pentru paginademedia.ro.

Adauga un comentariu