Sport

Rasturnare de situatie. Vine la JO, desi a zis ca se teme de Zika

Publicat: 25 iul. 2016
1

Eugenie Bouchard, cel mai important nume al tenisului feminin din Canada, va participa la Jocurile Olimpice de la Rio, desi s-a temut de virusul Zika.

Daca Milos Raonic, cel mai valoros tenisman canadian, a decis sa nu mearga la Rio, in schimb Bouchard a hotarat sa mearga la Rio, desi a recunoscut ca s-a temut de Zika si de problema securitatii.

„Am avut nevoie de mult timp pana sa ma hotarasc. Pana la urma, stiu ca vreau sa merg la Rio, dar voi lua toate masurile de prevedere necesare”, a declarat sportiva de 22 de ani la o intalnire cu presa.

„M-am gandit ca poate in cariera mea voi avea doua-trei ocazii sa particip la Jocurile Olimpice. Stiu ca ar fi foarte greu sa raman acasa si sa vad Olimpiada la televizor (…). E o decizie pe care trebuia s-o iau cu toata seriozitatea. Am vorbit cu apropiati, cu familia mea, cu medici, bineinteles, cu niste cunostinte care au fost deja la Rio in acest an si cu oameni care incearca sa stie mai multe despre virus. Cel mai important e sa ai cat mai multe informatii si, cum am spus, sa iau masurile de prevedere necesare. Si sa tin degetele incrucisate”, a spus canadianca.

Simona Halep, nr. 5 mondial WTA, este printre jucatorii de tenis care au anuntat saptamana trecuta ca nu vor merge la Rio de teama virusului Zika.
Adauga un comentariu