Politic

Ratoi, bariera in calea lui Constantinescu in drumul spre CJ. Delegati sfatuiti sa voteze cu Lupu

Publicat: 06 iul. 2011
Batalia in PSD Iasi a fost una mare pentru nominalizarea persoanelor in sondajul national al USL, pe baza caruia va fi stabilit numele celui care va fi candidat la functia de presedinte al Consiliului Judetean din partea aliantei. Competitia, castigata in prima faza de preferatul lui Gheorghe Nichita, nu a fost una lipsita de jocuri de culise.Printre cei care le-au pus la cale se numara si deputatul Neculai Ratoi.
Unii delegati din zona Pascani au fost sfatuiti de acesta sa voteze cu Victorel Lupu. Parlamentarul pascanean nu s-a pretat el la acest gest. A trasat sarcina primarului din comuna Valea-Seaca, Valeriu Roman.
”A venit la mine primarul Roman si mi-a spus sa votez cu Lupu, ca asa a dat ordin Ratoi si Nichita”, ne-a povestit un delegat.
Dupa ce au iesit din sala delagatii, Ratoi a vrut sa se asigure ca ordinele i-au fost respectate.”M-a intrebat „printre dinti” daca am votat cum a zis Roman si sa am grija sa nu mint ca se va afla, iar Nichita se va supara tare. Atunci am zis ca nu mi-a spus nimeni nimic, dar eu am votat cu Lupu”, ne-a mai spus un delegat.
Una din nemultumirile delegatilor prezenti la eveniment a fost aceea ca la intrarea in sala au fost distribuite la mapa si buletinele de vot, lucru nu tocmai firesc.”Era clar pntru unii ca s-au facut niste golanii”, ne-a mai spus un alt delegate.


loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit