Local

RATP angajeaza soferi pentru autobuzele aduse din Olanda

Publicat: 29 nov. 2013
1

Regia locala de transport public va angaja o echipa de soferi care vor lua in primire autobuzele DAF Alliance City care au circulat in capitala Olandei.

„RATP Iasi organizeaza un concurs în data de 10 decembrie 2013 orele 09:00 pentru ocuparea posturilor vacante de soferi de autobuz. Pentru candidati, conditiile minime de participare sunt ca acestia sa fie absolventi de scoala profesionala sau 10 clase si un curs de calificare, permis de conducere categoria D si atestat profesional de transport persoane, sa fie fara antecedente penale sau concedieri disciplinare si apt medical si psihologic”, precizeaza Adrian Mihai, directorul departamentului de Resurse Umane RATP Iasi.

La începutul lunii decembrie vor intra pe trasee 25 de autobuze cumparate din Olanda. Celelalte 15 autobuze, tot din acelasi lot, vor fi înmatriculate pâna la sfârsitul anului. Toate cele 40 de vehicule sunt modelul Den Oudsten Alliance City B96 si vor acoperi toate traseele din municipiu, în principal acolo unde a fost suspendata circulatia tramvaielor. Saptamâna trecuta au fost platite taxele de mediu pentru mijloacele de transport, definitivând astfel procedura de înmatriculare.

Comentarii
  • Cine a numit pe handicapatul ala de Mihai Adrian director de resurse umane domnule redactor?El este un fel de sef serviciu,nicidecum director.

Adauga un comentariu