Eveniment-Social

RATP Iasi aduce tramvaie second hand din Germania

Publicat: 24 nov. 2011
1
Pe strazile din Iasi vor circula, de la anul, si tramvaie second hand din Germania. Regia Autonoma de Transport Public (RATP) vrea sa aduca, din primavara lui 2012, 9 tramvaie tip GT 8, pentru care va plati 2.500 de euro bucata. 
„Am fost plecat si le-am vazut. Germanii circula cu ele acum, dar le retrag într-o luna din trafic. Sunt functionale. Vor avea 250 de locuri pe scaune si în picioare”, a declarat Cristian Stoica, director tehnic la RATP, care a precizat ca aceste tramvaie ar putea fi introduse pe traseul Podu Ros – CUG, dupa repunerea in functiune a caii de rulare.
Comentarii
  • Adica inca 9 sicrie pe roti ne pregateste primarul nostru gospodar. Alte rable care urmeaza a ajunge la Pieta. Cati oameni preconizati tovarase primar ca vor omora aceste sicrie ambulante si cate masini vor distruge in calea lor?

  • Esti nebun, cred. Daca tramvaiele circula in germania, crezi ca nu sunt bune pentru iasi? Ai mers cu vreun GT8? Este unul in iasi, **5, circula pe ** sau 6 cel mai des. Niciunul din tramvaiele din iasi nu e sicriu ambulant. Niciunul din tramvaiele din iasi nu se compara cu autobuzele noi, MAZ.

Adauga un comentariu