Eveniment-Social

RATP renunta la reabilitarea rondului din Super Copou

Publicat: 28 iul. 2011
1

Sefii Regiei Autonome de Transport Public (RATP) vor renunta la modernizarea unuia dintre cele doua ronduri de pe Copou. Ei nu vor mai reabilita rondul din Super Copou pe motiv ca acesta este inca intr-o stare foarte buna. Lucrarile la calea de rulare de pe bulevardul Carol I ar trebui sa inceapa saptamana viitoare. Acestea fac parte din proiectul de reabilitare a Axei Culturale, depus prin Programul Operational Regional. „Rondul din Trumif are 10 ani de cand a fost remediat, dar starea liniilor de aici este foarte buna. Tramvaiele nu au circulat decat ocazional, astfel ca nu avem motive sa-l reabilitam. Cel mult vom schimba macazele de intrare in rond cu unele automate”, a declarat Maricel Gherca, directorul RATP.
Acesta a adaugat ca, dupa reabilitarea liniilor de aici, o parte din traseele de autobuz vor intoarce in rondul din Triumf, din cauza numarului mic de calatori.
Pe Copou vor fi inlocuiti aproximativ 2,4 kilometri de cale de rulare simpla, lucrarile urmand sa dureze maximum trei luni.

Comentarii
  • RATP= HOTI JEFUITORI TALHARI COMUNISTI SECURISTI= ABALASEI STOICA VIERU RAILEANU ANDRIAN SI C ACA TELUL DE GHERCA CARE CREDE CA E DIRECTOR= AUTOBUZE SI TRAMVAIE CARE OMOARA OAMENI= MECANICI BETIVI SI SPAGARI=RATP O FANTOMA CARE TREBUIE SUPRIMATA!!!!

  • Trebuie de spus ca RATP-ul este Suprimat din cauza luiGherca,Stoica si Stoiceasca.Acestia sunt Hoti acestei regi.D.N.A-ul poate sunte-ti pe fir.Incepe-ti intai cu Nichita el e primul vinovat,deoarece a numit niste prosti cu care sa faca ce vrea muschi lui Nichita.Ce-a zis Nichita bai ,furati ,dati-mi si mie ,si o falimentam,iar prosti asa au facut.Dar salariati sufera.

  • ** bonuri de masa da noi muncim numai jumatate de luna davas la m.u.ie de hoti naveti de unde da de montat camere aveti bani de pus gpl pe autobuze renault care acum stau aproape toate pe chituci aveti nu ?ALO DNA NU SE SESIZEAZA

Adauga un comentariu