Aperitive

Ravioli din sfecla cu branza de burduf

Publicat: 05 sept. 2011

Ingrediente:

500 gr branza de burduf
frunze de arpagic verde
1 sfecla rosie, mare
ulei de usturoi (in lipsa, ulei de masline, usturoi pisat si piper verde, amestecate si lasate o noapte)
250 ml smantana
sare
piper negru

Mod de preparare:

Sfecla rosie se taie in felii foarte subtiri, usor pliabile. Se lasa la marinat cel putin 2 ore in ulei de usturoi, sare si piper. Se amesteca branza de burduf zdrobita cu smantana, sare si piper si se pune din compozitie, cu ajutorul unei linguri, gramajoare pe feliile de sfecla marinata. Se presara deasupra arpagic verde tocat si piper verde si se mai lasa o ora la rece.

sursa articol: http://gastronomie.ele.ro
sursa fotografie: http://www.proretete.ro



loading...

Adauga un comentariu