Eveniment-Social

Razboi intre ginecologul betiv si Maternitatea Cuza Voda

Publicat: 23 ian. 2014
1

@ Medicul Constantin Fatu jr. a fost concediat de la Maternitatea Cuza Voda, deoarece s-a prezentat beat la serviciu

Medicul Constantin Fatu contesta in justitie decizia conducerii Maternitatii Cuza Voda, de a-i desface contractul de munca dupa ce a fost prins baut in timpul serviciului pe cand era de garda la spital. „Pe data de 23 septembrie 2013, doctorul Constantin Fatu, sef de garda in acea zi, a renuntat la responsabilitatile pe care le avea deoarece se afla intr-o avansata stare de ebrietate, iar alti colegi au fost nevoiti sa se ocupe de atributiile ce ii reveneau. Testul facut la Unitatea de Primire Urgente Sf. Spiridon a indicat o alcoolemie de 3,47 miligrame. Domnul doctor a avut inspiratia sa dea in judecata spitalul pentru desfacerea contractului de munca, in luna octombrie a anului trecut. Motivul stipulat de el a fost ca sanctiunea este mult prea mare, pentru o fapta prea mica. El acuza toti doctorii care erau de fata si care l-au reanimat, ca au facut abuz”, a declarat Mircea Onofriescu, prof. dr. al Sectiei de Obstetrica-Ginecologie a Maternitatii Cuza Voda Iasi.

Prins beat de trei ori in 24 de ore

In anii trecuti, cotidianul BUNA ZIUA IASI a atras atentia asupra acestor probleme cu care se confrunta dr. Constantin Fatu, despre care se stie ca nu este la prima abatere, avand probleme serioase cu alcoolul. In urma cu trei ani, medicul a fost gasit in locuinta sa in stare de inconstienta. Acesta combinase alcool cu medicamente, necesitand transportarea la Spitalul de Urgente. In aceeasi perioada, medicul a mai fost prins de trei ori beat la volan in mai putin de 24 de ore, de fiecare data valorile alcoolemiei fiind de peste 3 miligrame la mie. Datorita problemelor cu alcoolul, medicul Constantin Fatu jr. a fost internat de mai multe ori intr-o clinica de specialitate.

Comentarii
  • Domnule Dr. sa va dea D-zeu sanatate si sa puteti trece peste astea si sa nu va lasa-ti invins. Tot raul spre bine! Mama mea traieste asta numai datorita dumneavoatra. si le doresc la toti care va judeca acum aspru, sa ajunga mama sora sotia sau oricare femeie din fam lor pe mana dumneavoastra si sa ajunga sa va pupe mainile cu care cu siguranta le veti salva. Va multumesc ca existati

    • Am vazut o serie de mesaje de sustinere pe la diverse articole scrise probabil de aceeasi persoana (apropiata sau chiar „inculpatul” – desi vreau sa cred ca un medic, chiar beat, nu ar scrie „lasa-ti” in acest mod!).
      Omul e alcoolic, asta e clar – sa se trateze si apoi sa mai incerce sa profeseze!
      Voi chiar vreti sa vedeti medici beti prin spitale??? Sau profesori beti la catedra? Sau politisti….? Daca te prezinti beat la serviciu, poate la prima abatere primesti un avertisment, dar la a doua zbori taica!

  • Niciodata nu m-as duce sa fiu tratata de un medic care vine beat in spital. Mi se pare normal sa-i fie desfacut contractul de munca. Un medic raspunde de viata pacientului si daca e beat nu cred ca poate face asta, fiindca ii lipseste discernamantul.

Adauga un comentariu