Magazin

RAZBOI intre jurnalisti! SORINA MATEI are de platit daune morale

Publicat: 30 dec. 2014

Jurnalistul Victor Ciutacu a dat-o in judecata pe Sorina Matei, dupa ce aceasta din urma l-a jignit incalificabil. Plangerea realizatorului TV a fost inregistrata pe data de 19 aprilie 2013, iar acum instanta a decis ca Sorina Matei trebuie sa plateasca daune morale.

„Onorata instanta a decis ca am de luat 3000 lei daune de la Sorina Matei. Cam ieftin pentru afemeiat si spagar, fac recurs. Si promit ca anul viitor ma ocup sa execut silit si diferenta de 15000 lei de la Radu Moraru.

Dat fiind ca-n statul de drept hotararile judecatoresti nu se comenteaza, ci se pun in aplicare, ne vedem la recurs”, a fost comentariul lui Victor Ciutacu.

In plus, jurnalistul a tinut sa ii multumeasca si avocatului care l-a reprezentat.

„P.S. In toate procesele civile, deci si in asta, am fost reprezentat de avocatul Mihai Mustaciosu. Caruia-i multumesc si pe aceasta cale”, a adaugat Victor Ciutacu.

Ce spunea Sorina Matei cand a aflat ca a fost data in judecata
„Nu va ascund deloc faptul ca este primul proces din viata mea, iar eu, mai mult decat altii, cred in Justitie si cred puternic in dreptate. Ca atare, vreau sa castig acest proces pentru ca, in acesta tara, adevarul trebuie sa primeze, iar unele lucruri au mers chiar prea departe”, spunea Sorina Matei dupa jignirile aduse lui Victor Ciutacu.

Mircea Badea a precizat pe pagina sa de Facebook ca a fost martor in acest proces.loading...

Comentarii
Adauga un comentariu