Local

Razboi intre taximetristi si soferii de autobuz

Publicat: 24 iun. 2014
1

Soferii de taximetre si cei de autobuze au intrat in conflict. Taximetristii dau mari batai de cap celorlalti participanti la trafic pentru ca au ajuns sa isi opreasca masinile pe trecerile de pietoni, in statiile de autobuz sau in zonele nepermise din autogari. Asa se ajunge la blocarea traficului in astfel de zone, iar certurile intre participantii la trafic nu contenesc. Incidente de acest gen se intalnesc aproape zilnic, asa cum se intampla la autogara Codreanu, acolo unde soferii au ajuns sa se acuze reciproc.

„Numitul B. M., de 27 de ani, domiciliat în judetul Iasi, a fost sanctionat contraventional conform OUG numarul 195 din 2002, privind circulatia pe drumurile publice, cu amenda în valoare de 340 de lei si trei puncte penalizare, deoarece a stationat neregulamentar cu autoturismul marca Seat, echipat taxi, pe strada Strapungere Silvestru, în dreptul Autogarii Codreanu, în zona de actiune a indicatorului «Oprirea interzisa», fapt ce a determinat blocarea unei benzi de circulatie si îngreunarea traficului rutier”, a declarat Daniel Ungureanu, purtator de cuvant al Politiei Locale Iasi.

Citeste si: Politist local din Iasi batut cand facea piata cu parintii

Citeste si: Peste 6.000 de semnaturi stranse pentru replantarea teilor pe Stefan cel Mare

Comentarii
  • Si primaria nu face nimic. Nu observa nimeni ca sunt prea multe taxiuri in Iasi ? stau pe la toate colturile, stau cate 10 la coada in statiile de taxi, parcheaza unde vor ei, si nu primesc amenzi/ridicari de carnete, ca na, cum sa le ia paine de la gura; Dar ei cum isi permit sa ingreuneze traficul de pe toate strazile din Iasi ? Prefer sa astept 20min la o comanda decat sa ma impiedic de ei la toate colturile.

    • Jorje daca o duci pe maica-t6a la autocar la Codreanu cu zece papornite zi-mi8 unde parchezi masina regulamentar… si sa nu imi zici baliverne ca in gara ca nu te cred !!!!

  • Intrebare !!!! e normal ca la autogari sau gara sa nu ai nici o statie taxi amenajata ???? cand vii de undeva cu autocarul sau cu trenul trebuie sa ai de unde lua taxiul civilizat??? e normal sa chemi taxiul la autogara Codreanu si sa nu aiba unde opri fara sa incurce traficul? cei care incurca traficul din nesimtire sa fie sanctionati !!! dar cand tu ai zece bagaje si vrei taxi ar trebui sa aiba unde opri??? la autogara Codreanu nu este nici macar un loc unde sa opreasca o masina (taxi sau nu) fara sa incurce traficul …

Adauga un comentariu