Actualitate

Razboi intre vecini, in centrul Iasului! Un afacerist si-a ridicat o vila si a transformat zona intr-o groapa de gunoi. In ultimii ani, a vandut de 3 milioane euro – FOTO

Publicat: 13 aug. 2019

@ Un afacerist din Iasi este acuzat ca a aruncat gunoiul pe terenul vecinilor @ A ridicat o vila la cateva minute de centrul orasului @ "Acolo sunt probleme cu vecinul. S-a lucrat la casa, iar tot gunoiul a ajuns pe terenul clientei mele. Mi-au spus ca nu are cum sa deranjeze, daca tot e scos la vanzare. Am clienti care vin la vizionare, nu poti sa prezinti asa. A ramas ca in tren. Cand am pus bannerul pe gard, vecinii mi-au spus ca i-au vazut pe muncitori aruncand sacii cu gunoi", spune agentul imobiliar care se ocupa de vanzarile din strada Toma Savescu @ Afaceristul a devenit destul de iritat in momentul in care a fost intrebat de situatia reclamata @ "Am sa-i fac si eu o reclamatie pentru ca umbla cu intimidari. Nu am construit nimic, aceleasi probleme le-am gasit si pe terenul meu.Le-am spus sa mai aiba putina rabdare. Din punctul meu de vedere, nu se procedeaza asa. Putea sa se duca la Politia Locala. Eu am o relatie buna cu vecinii. Acum este o perioada de concedii, pana saptamana viitoare voi rezolva problema", a declarat Dragos Iosub @ Afaceristul are calitatea de actionar intre societati

Construirea unei vile in zona centrala a Iasului a devenit samanta de scandal in ultimele saptamani. Dragos Iosub, un tanar afacerist din oras, a primit autorizatie de la Primaria Iasi pentru construirea unei locuinte individuale cu regimul de inaltime P+1, pe strada Savescu. Deocamdata, lucrarea nu a fost finalizata.

Suprafata de teren vizata este de 1.186 metri patrati, iar cladirea are o suprafata construita de 107 metri patrati. In timpul lucrarilor, molozul a fost mutat pe un teren liber din apropiere, zona fiind transformata intr-o groapa de gunoi.

In acest moment, terenul este scos la vanzare. Agentul imobiliar care se ocupa de vanzare a observat balariile de pe teren si i-a cerut explicatii lui Iosub, dar a primit doar promisiuni.

"Acolo sunt probleme cu vecinul. S-a lucrat la casa, iar tot gunoiul a ajuns pe terenul clientei mele. Mi-au spus ca nu are cum sa deranjeze daca tot e scos la vanzare. Am clienti care vin la vizionare, nu poti sa prezinti asa. A ramas ca in tren. Cand am pus bannerul pe gard, vecinii mi-au spus ca i-au vazut pe muncitori aruncand sacii cu gunoi. Mai mult, au construit pe terenul clientei mele o toaleta. Nu mi se pare normal sa te folosesti de terenul altcuiva fara acord", a spus Gabriela Iftimie, agent imobiliar.

Vezi si: Exclusiv! Tupeu de borfas! Motelul Bucium functioneaza fara autorizatie de patru ani. Vasile Puscasu: "Ma luati la intrebari pe mine?" – FOTO, VIDEO

Contactat telefonic, Dragos Iosub s-a aratat deranjat ca a ajuns in presa situatia semnalata. Acesta a promis ca va rezolva situatia abia saptamana viitoare. "Am sa-i fac si eu o reclamatie pentru ca umbla cu intimidari. Nu am construit nimic, aceleasi probleme le-am gasit si pe terenul meu. Le-am spus sa mai aiba putina rabdare. Din punctul meu de vedere, nu se procedeaza asa. Putea sa se duca la Politia Locala. Eu am o relatie buna cu vecinii. Acum este o perioada de concedii, pana saptamana viitoare voi rezolva problema. Trebuie facute lucrari la canalizare", a precizat Dragos Iosub.

Vezi si: Patroana unui restaurant celebru din Iasi, la marginea prapastiei! Cu ajutorul judecatorilor a reusit sa blocheze vanzarea. Totul a inceput de la datorii enorme

Cine este Iosub?

Dragos Iosub este administrator si principalul actionar in societatea Euro Techsys SRL, firma infiintata in 2004, cu obiect de activitate "consultanta in tehnologia informatiei".

In perioada 2013-2018, societatea a inregistrat o cifra de afaceri ce depasea pragul de 3 milioane de euro. Anul trecut, firma a mers mai slab, avand o cifra de afaceri de 1.350.742 lei, pierderi de 217.442 lei, datorii de 2,6 milioane lei, cu un numar de doi angajati. In societate mai apar asociati Elena si Neculai Iosub, care au impreuna 60 la suta din partile sociale. Cei trei controleaza si societatea National Instrument SRL, cu acelasi obiect de activitate.

In anul 2018, cifra de afaceri a fost de 524.141 lei, profit de 153.921 lei, cu un numar de 2 angajati. Dargos Iosub si Andrei Iosub au deschis si o firma de dezvoltare imobiliara. 3I Teknik SRL a fost infiintata in 2017, dar inca nu inregistreaza activitate.

Conform site-ului de prezentare, "Euro Techsys SRL ofera echipamente de actionare fiabile pentru controlul proceselor, sisteme si echipamente de automatizare ce asigura conducerea procesului, o gama variata de produse pentru masura si analiza procese, expertiza si resursele noastre si ale partenerilor nostri pentru rezolvarea problemelor de automatizare".
Comentarii
Adauga un comentariu